Szekeres Viktor

Újabb várt film kap IMAX-konverziót

Újabb filmről derült ki, hogy IMAX-moziban is látható lesz, azonban Az éhezők viadala is csak konverziót kap, mint a nagy vásznon látható alkotások zöme.

Az IMAX Corporation és a Lionsgate stúdió bejelentette, hogy Suzanne Collins bestseller-sorozatából adaptált Az éhezők viadala (The Hunger Games) című film digitális remasterelésnek köszönhetően egy hétig IMAX formátumban is megtekinthető lesz Észak-Amerikában. A március 23-án bemutatásra kerülő film, köszönhetően annak, hogy a vonatkozó könyvek idehaza is kaphatóak, nálunk világpremiert kap, tehát már március 22-től megnézhetjük, hogy (siker tekintetében) születik-e Alkonyat-utód.

A Lionsgate, mely egyébként nemrég vásárolta meg az Alkonyatokkal befutó Summit Entertainmentet, a hírek szerint nagyon nagy durranásra számít, aminek lehet alapja, hiszen Collins műve csak Amerikában 23,5 millió példányban kelt el. A Gary Ross által rendezett film főszereplői között egyébként megtaláljuk az Oscar-díjra jelölt Jennifer Lawrence-t, Josh Hutchersont és Liam Hemsworth-öt is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béka Benő #1
    Azért remélem nem Az éhezők viadala lesz az új Alkonyat sorozat...