Szekeres Viktor

Újabb előzetes az év legkeményebb akciófilmjének

Mindössze egymillió dolláros költségvetésből készült el a The Raid, melyet sokan máris a 2012-es év legjobb akciófilmjeként emlegetnek. Az amerikai premier előtt új előzetes érkezett hozzá.

Több előzetest is láthattunk már a mostantól The Raid: Redemption címen futó The Raidből, s eddig mindegyik megerősítette azt, amit a Torontóban megrendezésre került filmfesztivál nézői is mondta, hogy nem mindennapi akciófilmmel van dolgunk. A mostani trailer apropója, hogy Gareth Evan indonéziai filmjét március 23-án mutatják be Amerikában. (Nálunk egyelőre nincs forgalmazója az akciómozinak.)


A The Raid: Redemption főszereplője egy harcművész sztár, Iko Uwais leszi. A film Dzsakarta városában játszódik, ahol is egy nyomornegyed szívében található egy bevehetetlen rejtekhely, melyben a világ legveszélyesebb gyilkosai és gengszterei húzhatják meg magukat. A rendőrségnek eddig az épület megközelítésére sem volt lehetősége, azonban egy elit kommandóscsapat megpróbálkozik a lehetetlennel és megpróbálja levadászni azt a drogbárót, akié a rejtekhely.

A filmnek egyébként a tervek szerint nemsokára elkészül az amerikai feldolgozása, valamint Berandal címen a folytatása is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!