Szekeres Viktor

Az első hivatalos fotó a Jancsi és Juliska-akciófilm főhőseiről

A Jancsi és Juliska-akciófilmet azért is várjuk egyre nagyobb érdeklődéssel, mert egy fiatal norvég rendező első hollywoodi filmjéről van szó, így vélhetően kellőképpen friss és eredeti lesz a történet.

Az Entertainment Weekly nem csak Sam Worthingtont mutatta meg a Titánok harca második részéből, hanem Jancsiról és Juliskáról, azaz Hanselről és Gretelről is lehozott egy hivatalos képet, melyen a két címszereplőt megszemélyesítő színészek, Jeremy Renner és Gemma Arterton láthatóak. A Hansel & Gretel: Witch Hunters című akciómoziban mellettük még Famke Janssen, Peter Stormare és Derek Mears fog komolyabb szerephez jutni.


Az Amerikában március másodikán bemutatásra kerülő filmből nemsokára többet is láthatunk, hiszen az első előzetes csütörtökön kerül bemutatásra a neten és a mozikban. A Hansel & Gretel: Witch Hunters-t, mely 15 évvel a mézeskalácsházbéli incidens után fog játszódni, amikor Jancsi és Juliska már hivatásos boszorkányvadászok, de persze visszaemlékezések során az első boszorkányölés részleteit is megismerhetjük. A filmet egy hollywoodi újonc, a norvég Tommy Wirkola fogja rendezni, akinek mozis pályája Norvégiában egy Kill Bill-paródiafilmmel, a Kill Buljo: The Movie-val indult, majd elkészítette a Náci zombik (Dead Snow/Dod Sno) horrorkomédiát, mellyel már nemzetközi sikert is aratott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #5
    Hogy forgatnád a legszívesebben?
  • Wittgen #4
    Gemma Arterton-nal én is szívesen forgatnék
  • dzsagon #3
    ezek hüjék
  • Yodafon #2
    Jancsi és Juliska-akciófilm
  • KRTuning #1
    Először mindeképp a Torpedó játékadaptációt kell megnéznem. Az eléggé 1 bites ötlet ehhez képest.