Szekeres Viktor

Letaszították a trónról Az éhezők viadalát

Négy teljesen héten át uralkodott Amerikában Az éhezők viadala, azonban a mostani hétvégén két erősen romantikus filmet is többen választottak, így véget ért a szép sorozat.

Arról már beszámoltunk, hogy a Think Like A Man milyen remek eredménnyel uralkodott a hétvégén az amerikai mozikban, azonban a négy hétig első helyezett Az éhezők viadala (ilyen sokáig tartó trónolásra az Avatar óta nem volt példa) nem a második, hanem rögtön a harmadik helyre csúszott vissza a toplistákon. Mindez annak köszönhető, hogy a romantikus komédia mellett egy jóval drámaibb film, a Szerencsecsillag (The Lucky One) is jól szerepelt, az első becslések szerint 23,7 millió dollárral utasított maga mögé a 15 milliót teljesítő Az éhezők viadalát.


A film a sikerét elsősorban annak köszönheti, hogy az alapját egy újabb Nicholas Sparks-regény jelentette, s az író műveiből készített adaptációk rendszeresen sikert aratnak. A heti harmadik premier sem sokkal maradt le egyébként Az éhezők viadalától, hiszen a Chimpamnzee, mely a DisneyNature negyedik dokumentumfilmje, 11,9 millió dollár indította három nap alatt mozis pályafutását, ami a negyedik helyre volt elegendő.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #1
    Sajna ma megnéztem. Ritka nagy baromság....