Szekeres Viktor

Itthon pár nap alatt százezren látták az új Amerikai pitét

Itthon meggyőző magabiztossággal lett a hétvége legnézettebb filmje az Amerikai pite: A találkozó, Amerikával ellentétben még a Titanic 3D sem jelentett ellenfelet a komédiának.

Míg Amerikában nem lehetett könnyen ledugni a nézők torkán az Amerikai pite felmelegítését, addig itthon természetesen nagy ováció fogadta a filmet, mely a Sherlock Holmes második része és az Utazás a Föld középpontjába második része után idén harmadikként lépett a százezresek táborába. A folytatásokért rajongó honfitársaink 31 mozi műsorán találhatták meg az Amerikai pite: A találkozót és vasárnapig 76 525-en váltottak rá jegyet, ezzel 95,8 millió forint bevételt generálva a UIP-Duna Filmnek, valamint a filmet vetítő moziknak.


A hétfőn ünnepnapon újabb 22 ezer néző választotta a komédiát, mely mára lépte át a 100 ezer nézőt, s indult el a 200 ezer felé. A hétvégi toplista második helyén A titánok haragja foglalt helyet 20 186 nézővel, a harmadik pozíciót pedig a 3D-sre konvertált Titanic szerezte meg 10 758 látogatóval. Még egy premierfilm került a legjobb 10-be, bár a Nicolas Cage-féle A bosszú jogán csúnyán megbukott, mindössze 4 163-an fizettek be rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!