Szekeres Viktor

Egy országban a Titanic 3D a 98-as verziónál is sikeresebb

Mindössze 18 millió dollárt költöttek a Titanic 3D-sítésére, s a befektetés kivételesen jövedelmezőnek bizonyult, hiszen a közönség zabálja az új változatot - van, ahol még az eredetinél is jobban.

Amerikában a Titanic 3D még mindig jobban áll bevétel tekintetében, mint az Amerikai pite 4. része, James Cameron 18 millió dollárért átkonvertált filmje eddig 44,5 millió dollárt kalapozott össze hazájában, nemzetközi viszonylatban pedig már 120 milliót. Ehhez a 120 millióhoz egy hatalmas szeletet Kína tett hozzá, ugyanis a távolkeleti országban a Titanic 3D már a nyitónapján 11,6 millió dollár bevételt hozott, s vasárnapra már 58 millióig jutott el a film.

Mindez nemcsak azt jelenti, hogy a Titanic 3D a nemzetközi piacokat tekintve Kínában teljesít eddig legjobban, hanem azt is, hogy a kínai bevételeket vélhetően meg fogják haladni az amerikaiakat, ami valószínűleg most fordul elő először amerikai film esetében. S, ha mindez nem lenne elég, akkor még egy meglepő rekordot állított fel a Titanic 3D Kínában, hiszen az 1998-ban bemutatott verzió mindössze 44 millió dollárig jutott el, a 3D-s viszont ezt az eredményt pár nap alatt túlszárnyalta - vagyis a konvertált, újra bemutatott film sikere meghaladta az eredeti változatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A1274815 #7
    Michael Bay [vigyor3]
  • ADAMEX9 #6
    Én ezt nézném meg szivesen moziban: Titanic Super 3D
  • dresden1 #5
    Miért birka az, aki örül, hogy minden idők legsikeresebb filmjét megnézheti végre? Ha pedig látta, végre moziban nézheti meg. Ha lenne Keresztapa bemutató, sokan lennénk ott az első sorban.
  • Skynet #4
    Az hogy van olyan birka akit lázba hoz a 98886. feldolgozás meg képes pénzt kiadni egy szaros konvertálásért amire amúgy egy jobb 3dkijelzős tv képes a mezei dvd változatból...Nos igen.:)
    Hagynikéne a francba lent nyugodni a tengerfenéken...Nem pedig nyerészkedni rajta.
  • gulyasandras #3
    Kínában már legalább 80 éve rendkívül sikeresek a nyugati "szerelmes történetek". Tessék kutatkodni, érdemes.

    Azt is érdemes figyelembe venni, hogy bizony hiába a sok a bevétel Kínában, ha abból a készítőkhöz csak mutatóba jut vissza.
  • Kferro #2
    Szerinted. A bevételek meg nem ezt mutatják...
  • Skynet #1
    Szánalmas rókabőr húzás,nyerészkedés és egyben dögunalmas is.