Szekeres Viktor

Itthon zabálta a közönség A titánok harca 2-t

Itthon könnyedén szerezte meg a jegyeladási toplista első helyét A titánok haragja, úgy tűnik, hogy a nézők egy része nem tanult A titánok harca által okozott kudarcélményből.

A titánok harca folytatását, A titánok haragját még múlt héten mutatták be idehaza, de adósak vagyunk a film által elért eredmény közlésével. Nos, ahogy az várható volt, március utolsó hétvégéjén Magyarországon ez a film érdekelte a legtöbb embert: az Intercom által forgalmazott alkotás 37 vásznon 29 706 embert késztetett jegyvásárlásra. Ez persze nem kiemelkedő teljesítmény, de idén majdnem elég volt a dobogóra is, mindössze a Sherlock Holmes második részét, a John Cartert és az Utazás a rejtélyes szigetre című filmet nézték meg többen a bemutató első napjaiban.


Persze ahogyan az várható volt, a második rész itthon is alulmúlta az első epizód teljesítményét, majdnem 50%-kal esett vissza a film látogatottsága a 2010-es eredményekhez képest. Ami változatlan maradt, hogy a közönség jobbára 3D-s jegyeket vásárolta, ami azért is meglepő volt, mert A titánok harca többek között a pocsék 3D-s konverzió miatt is rossz szájízt hagyott sokakban. Ezúttal azonban egy fokkal valóban jobb volt a konvertált 3D, leginkább az animációs jeleneteket erősítették vele, de persze ez nem változtat azon, hogy tökéletesen felesleges volt.


A hét másik nagyobb hazai premierje A fekete ruhás nő című horrorfilm volt, azonban ez hiába sikerült sokkal jobban, mint az előbb említett film (sőt, az év egyik legjobb közönségfilmje volt), mindössze 3 846 jegyet váltottak rá, így a toplista 10. helyén végzett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Még a Titánok harcát láttam annak idején (2 éve?), de annyira el lett baszarintva szerintem (nem szórakoztam jól rajta, na), hogy ezt már meg sem nézem / néztem moziban, max a BRRipet, ha nagyon nem lesz más, amivel a felesleges szabadidőmet elüssem (de szerintem lesz).
  • KopaszIsten #2
    Nem láttam még az első részt sem. Majd megnézem TVben.

    Sok gondolat kavarog a fejemben a cikk és írója kapcsán, kezdve a cikkíró szubjektív véleményéről, amit tényként közöl (első mondat); folytatva azzal, hogy ki és mi alapján dönti el egy filmről, hogy jó vagy sem; azzal bezárólag, hogy engem nem az érdekel -és nem ez alapján minősítek-, hogy hányan nézték\nézik meg az adott filmet.

    A "tétel(ek)" kifejtését a kedves olvasóra bízom... (Mondhatni opcionális házi feladat.:))
  • sad1976 #1
    öreganyád "zabálta" elme roggyant sz.v