Szekeres Viktor

Cím és premierdátum a Másnaposok harmadik részének

A Másnaposok-trilógia jövő év májusában fog véget érni, a tervek szerint ugyanazon színészek főszereplésével és természetesen Todd Phillips is maradni fog a rendezői székben.

A Warner Bros. stúdió sajtóközleményben jelentette be, hogy kitűzte a Másnaposok 3 premierjének dátumát. Az eredetiben The Hangover Part III címet viselő folytatásfilm a tervek szerint a sorozat utolsó darabja lesz és 2013. május 24-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Mindez nem okoz meglepetést, hiszen a két előzmény film is az év ezen szakaszában volt először látható. (Bár annyiban váratlan a döntés, hogy ugyanezen a napon érkezik a mozikba a Halálos iramban 6 és az animációs Leaf Men is.)

A Warner más filmjeinek amerikai bemutatóját is bejelentette, s ezek közül az egyik érinti is valamennyire a Másnaposok 3-at. A Guillermo del Toro-féle Pacific Rim című scifit ugyanis eredetileg május 10-én mutatták volna be, azonban a stúdió úgy döntött, hogy a premier július 12-re halasztja, ahol a jövőben játszódó, a Földet megtámadó idegen teremtmények elleni védekezésről film az Adam Sandler-féle Nagyfiúk 2 ellen fog versenyezni a nézőkért. A Pacific Rim főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Charlie Hunnam, Idris Elba, Charlie Day, Rinko Kikuchi, Max Martini, Willem Dafoe, Robert Kazinsky, Clifton Collins Jr., Diego Klattenhoff és Ron Perlman.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #5
    Ez egy egyszeri történet, többet nem lehet kihozni belőle! Azért megnéztem a második részt, de az történt amit gondoltam! Vagyis szar volt!
    Most harmadjára is berúgnak, ez ám a fasza! Ezt már kihagyom!
  • tomboy013 #4
    Jó volt mind a 2 rész, igaz a második nagyjából ugyanolyan volt mint az első de azért lehetett rajta szakadni :) Béke Benő az igénytelenség ott kezdődik hogy nem fürdesz meg nem cserélsz gatyát ;) Egy filmnél ízlések és pofonok kinek mi tetszik. Szerintem te is zokon vennéd ha leigényteleneznek amiért tetszik egy film. Szóval csak finoman a buta hozzászólásokkal ;)
  • Zombee #3
    Én megnéztem, menet közben jöttem rá, hogy egy az egyben ugyanaz, mint az első. Az elsőt is láttam, de az olyan maradandó volt, hogy amíg a másodikat meg nem néztem, semmire sem emlékeztem belőle. :)
  • Danecay #2
    Én már a 2. részt sem néztem meg.
  • Béka Benő #1
    Igénytelen alja-magyarok kedvenc vígjátéka lesz ez is !
    Még a tavalyi remake-et is le lehetett tuszkolni a torkomon.