Szekeres Viktor

Harmadik részt kaphat The Rock sikerfilmje

The Rock mostanság csupa folytatás filmben tűnik fel, a Halálos iramban 5 után az Utazás 2-ben és a G.I. Joe 2-ben is láthatjuk. S úgy néz ki, hogy nemsokára idei sikerfilmje harmadik részében is szerepelni fog.

A héten került ki az az információ, hogy a New Line és a Warner Bros. folytatni akarja az Utazás-filmjeit - a sorozat első része a 2008-as Utazás a Föld középpontja felé volt Brendan Fraser főszereplésével, míg a folytatást, az Utazás a rejtélyes szigetre című epizódot alig pár hete mutatták be Dwayne Johnson, azaz The Rock közreműködésével. A 60 millió dollárba kerülő első rész 242 millió dollár bevételre tett szert világszerte, míg a 79 millióból gyártott második rész 272 milliónál tart és csak pár nap kérdése, míg eléri a 300 milliót. Ezen adatok alapján nem meglepő, hogy a gyártó stúdió folytatni szeretné a Jules Verne regényein alapuló 3D-s családi sorozatot.


Ráadásul a The Wrap megtudta, hogy a stúdió képviselői tárgyalásokat kezdtek az egykori pankrátor, Johnsonnal, hogy vállalja a harmadik epizód főszerepét is. The Rock a filmben Hank Parsons alakította, az első részben is játszó Josh Hutcherson karakterének, Seannek a mostohaapját. Az magától értetődő, hogy egy harmadik Utazás-mozfilmre Hutcherson is visszatérnek. A 2014-re tervezett harmadik részt ismét csak Brad Peyton rendezné, a forgatókönyvért pedig Brian és Mark Gunn felel - a kérdés, hogy ezúttal is valamelyik Verne-művet fogják alapul venni. Arról egyelőre nem tudni, hogy a többi második részes szereplő (Michael Caine, Vanessa Hudgens, Luis Guzman, Kristen Davis) vissza fog-e térni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!