Szekeres Viktor

Augusztusi film lesz az új Robotzsaru

A Sony stúdió úgy döntött, hogy nyári nagyköltségvetésű produkcióként számít az új Robotzsarura, igaz még majd másfél évet kell várnunk a premierre. De legalább már a főszereplő megvan.

A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette két sokak által várt filmje bemutatójának dátumát. A Jose Padilha által rendezett Robotzsaru (RoboCop) reboot a stúdió tervei szerint 2013. augusztus 9-én fog az amerikai mozikba kerülni. A brazil rendező és a film castingosai már kiválasztották a főszereplőt, s a legutóbbi sajtóinformációk ezúttal helyesnek bizonyultak, valóban a svéd Joel Kinnaman léphet jövőre Peter Weller örökébe.

Ugyancsak kitűzte a Sony egyik legsikeresebb animációs filmjének premierdátumát. A 2009-es Derült égből fasírt második részét a stúdió karácsonyra lőtte be, a tervek szerint 2013. december 20-án láthatja először az amerikai közönség Cloudy 2: Revenge of the Leftovers címmel. A 3 éve bemutatott első rész váratlan sikernek bizonyult, világszerte majdnem 250 millió dollárt kasszírozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zoliz #4
  Akkor jeleneteiben se lesz jobb.. Valojaban megcsinalni se kene, de megcsinaljak mert a "Robocop" nev miatt minden xar eladhato. Emlékezetes filmeket mar ugyiscsak elvetve tudnak csinálni, foleg egy ilyen pénzéhes delamerikai rendező.
 • Wittgen #3
  Itt arra gondolsz, hogy manapság nem divat az akciófilmeket olyan kifejezően brutálisra alkotni, mint amilyen a Robocop? Vagy miben lesz jobb? Mert még a trükkök is megállják a helyüket manapság, azok sem lógnak ki nagyon, jópár mai CGI gagyinál jobban néznek ki (igaz maketteket és bábokat használtak főleg).
 • endrev #2
  Már megint egy reboot. Most komolyan nincsen új ötlet? :D A régi csontokat szopogatják...
 • Jawarider #1
  Jeleneteiben tuti jobb lesz mint az eredeti, de hangulatilag félek nem. Az első rész az etalon.