Szekeres Viktor

Sherlock Holmes-os animációs mozifilm készül

2011 egyik meglepetés sikere volt a Gnómeó és Júlia című angol animációs film, melynek ősszel elkezdik forgatni a folytatását, melynek története Sherlock Gnomes figurájára fog épülni.

A Deadline értesülései szerint a Rocket Pictures elkészíti a Gnómeó és Júlia című animációs film második részét, melynek a Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes elnevezést fogják adni. Míg a 2011-ben bemutatásra került első rész William Shakespeare Rómeó és Júliáját figurázta ki, addig a folytatás, mint az a címből is kiderül, Sir Arthur Conan Doyle manapság ismét divatba jött nyomozóját, Sherlock Holmes-t fogja megidézni. A történet szerint a kerti gnómok elkezdenek titokzatos módon eltünedezni helyükről, így hőseink a híres nyomozó gnómhoz fordulnak, aki azonban közel sem olyan fineszes, mint általunk is ismert alteregója.

Kelly Asbury, az első rész rendezője ezúttal csak kreatív tanácsadóként lesz jelen a produkció mellett, viszont a forgatókönyvírók személye nem fog változni, ismét Andy Riley és Kevin Cecil fog felelni a szkriptért. Az első rész főhőseit szinkronizáló James McAvoy és Emily Blunt részvételét egyelőre még nem erősítették meg, de feltételezhetően ők is vissza fognak térni, mint ahogy zeneszerzőként Elton John is.

A folytatás természetesen papírformának számít, hiszen az első rész 2011-bn világszerte 194 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!