Szekeres Viktor

A netezők is az RTL Klubot akarják

Az RTL Klub online portfoliója 2011-ben 220 százalékkal növelte egyedi látogatói számát, ami azt is jelentheti, hogy tavaly még közel sem voltak olyan látogatottat a csatorna által kínált weblapok.

A hazai rádiók és televíziók portáljai közül az RTL Klub online portfoliója volt a leglátogatottabb 2011-ben, tudatta sajtóközleményben az RTL Klub. Így továbbra is elmondható, hogy a piacvezető adó online területen is a legnagyobbak közé tartozik. A netezők elsősorban az erős és egyedi videótartalmakért, illetve információkért kattintanak a csatorna oldalaira.

Az egész éves napi egyedi átlagos látogatószám 2011-ben 325 386 volt, ami 220 százalékkal jobb, mint a 2010-ben. Míg két évvel ezelőtt 1,2 millió, addig tavaly már 2,04 millió egyedi látogatója volt átlagban havonta az RTL Klub online portfoliójának, ami 64 százalékost bővülést jelent. A 2011-es egész évet tekintve a csatorna portfoliója a top10-ben szerepelt a leglátogatottabb online szereplők összesített sorrendjében, maga mögött tudva többek között a TV2-t is.

A hivatalos mérések alapján a piacvezető csatorna oldalain 2011-ben a látogatók naponta átlagosan 12 percet töltöttek el, ami a hálózatok listáján a 6. helyet jelenti az egy egyedi látogató által, az adott oldalon eltöltött idő szempontjából. 2011-ben az RTL Klub portáljain összesen közel 180 millió videómegtekintést regisztráltak a szakemberek, ebből az rtlklub.hu-n 112 694 881, az rtlmost.hu-n pedig 66 748 408 volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #1
    Csoda ez a növekedés? Amikor a híradóban már csak megemlítik a híreket aztán meg benyögik hogy nézd meg paraszt a vévévé.reteklubb.hupermittommi oldalon a többit? Ha lehetne kattintatni a tévéképernyőn kiírt linkekre akkor kb olyan lenne a híradójuk mint egy random hivatkozásgyűjtemény oldal, vagy videómegosztó.