Szekeres Viktor

Trilógiát terveznek a Zombiháborúból

Ha sikeres lesz a karácsony előtt bemutatásra kerülő World War Z-adaptáció, akkor bizony érdemes felkészülnünk arra, hogy egy második és harmadik rész is elkészül belőle.

Bár eddig nem írtunk sokat róla, de valószínűleg, ha másnak nem, akkor a magyarországi forgatásnak köszönhetően, elég sokan tudják, hogy mozifilmes adaptáció készül Max Brooks sikeres könyvéből, a Zombiháborúból. A World War Z eredeti címre hallgató film a tervek szerint Amerikában december 21-én kerülne bemutatásra, főszereplője pedig Brad Pitt lenne, de mellette még feltűnne fontosabb szerepekben Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale, Matthew Fox és David Morse is. A film rendezője pedig Marc Forster.

A zombiháborús krónikát az L.A. Times infói szerint azonban a gyártó Paramount Pictures stúdió nem szeretné egy filmben letudni, rögtön trilógiában gondolkodnak. A Zombiháború valószínűleg a regényt ismerőknek is fog újdonságokkal szolgálni, hiszen a Matthew Michael Carnahan által írt forgatókönyv jelentősen eltér majd a könyvtől. A történet középpontjában egy ENSZ-alkalmazott fog állni, aki a világot átutazva rohan versenyt az idővel, hogy megállítsa a kitörni készülő zombiapokalipszist.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bladesoft #2
    Simán csak éhség. Bár azt a mai világpolitikai helyzetbe lehet adaptálni mint anno George Romero filmjeiben a multik-emberek kapcsolatát.
  • nlght #1
    Valaki mondja már meg, hogy a zombik vallási vagy etnikai okokból háborúznak a filmben...