Szekeres Viktor

Új jelenetek A csodálatos pókember friss előzetesében

Ki tudja, hányadik Pókember-előzetes érkezik meg, ezúttal a nemzetközi közönség a célpont. Szerencsére a sok ismert felvétel mellett újdonságokra is lelni ebben a videóban.

A Sony Pictures International kiadta A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man) legújabb előzetesét, melyet Amerikán kívül adnak majd a mozik. Ahogy azt már megszokhattuk, a trailer hasonlít az előzőek egyikére, azonban, hogy mégse kunkorodjon lefelé a rajongók szája, pár új snittet azért tartalmaz.


Az Amerikában július harmadikán bemutatásra kerülő film a Sony idei legnagyobb durranása lesz és a stúdió már csak azért is vára nagyon a filmet, mert ki fog derülni, hogy mennyire lehet hosszú távra tervezni Peter Parker figurájával. Ha ugyanis a Sam Raimi-féle három film amerikai bevételeit nézzük, akkor az vehető észre, hogy csökken az érdeklődés Pókember iránt - a nézők nagyjából 10%-a morzsolódott le az egyes epizódok után, hiszen az első film 404, a második 374, míg a harmadik 336 millió dollár bevételt hozott, ami még a csökkenések után is hatalmas összeg. Érdekesség és biztató előjel azonban az, hogy nemzetközi viszonylatban népszerűbbek lettek a Pókemberek: a 418 milliós első részes Amerikán kívüli bevételeket egy 410 milliós folytatás követte, de a harmadik rész meghozta az áttörést és az 554 milliót kaszált. (A részek költségvetései imígyen változtak: 139 millió dollár, 200 millió dollár, 258 millió dollár.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xDemonswithRyux #8
    Az ultimate világban tud tapadni rendes cipőben is. Gondolom ebben a filmben is ez az atomok közti vonzás lesz a "ludas" hisz az itteni ruhájához is rendes cipő tartozik, nem úgy mint a trilógiában ahol egy szimpla "talp rész" volt csak.
    Lizard ügyben pedig mindenki megnyugodhat sztem.
  • Kferro #7
    Hogy hogy fogják megmagyarázni a filmben? Szerintem sehogy.

    Amúgy köszönöm a leírást!
  • HalálosHintalow #6
    A képregények szerint az atomok közötti vonzást használja ki, ez egyfajta "mutáns képesség" nála (ellentétben a korábbi filmekkel, ahol mikroméretű szőrök csinálták a tapadást, hasonlóan az igazi pókokhoz)
    Viszont a képregényekben nem tud cipőben, vagy vastagabb kesztyűkben "tapadni" mert csak közvetlenül, vagy vékony anyagon keresztül hat az "erőtere".
    Ki tudja az új filmben hogy magyarázzák majd...
  • xuldar #5
    Pont ezt akartam én is kérdezni. Biztos beépített valami kütyüt a cipője talpába :D
  • Kferro #4
    Valaki, aki otthonosabban mozog a Pókember történetek világában, árulja már el, hogy mitől is tud feltapadni Parkera metró plafonjára. Cipőben.
  • xido #3
    szerintem ebben a részben még nem lesz Daily Bugle..
  • Csaba007 #2
    Teljesen új a szereplőgárda.
  • Hedgehunter #1
    Remelem Jameson-t ugyanaz fogja jatszami... :)