Szekeres Viktor

A Pókember 4 is megkapta a maga plakáját

A csodálatos Pókember címen futó negyedik mozis Pókember-sztori is kiérdemelt egy plakátot, amivel kezdetét vette a film több tízmillió dollárba kerülő marketingkampánya is.

Nem csak A sötét lovag: Felemelkedés, hanem a sorrendben a negyedik Pókember-mozifilm, a rebootnak számító A csodálatos Pókember is kapott egy monokróm teaser plakátot, amely meglehetős kockázatot vállalva nem a klasszikus piros-kék színpáros alkalmazásával hirdeti, hogy július harmadikán, 3D-ben érkezik egy eddig el nem mondott történet. Sőt, nem elég, hogy a Pókember színei nincsenek a plakátképen, de még a film címe is csak egy apróbetűs hashtag erejéig szerepel rajta.

Míg Amerikában július harmadikán kerül bemutatásra A csodálatos Pókember, addig nálunk július ötödikén engedik mozikba a filmet a hazai forgalmazó, az Intercom - természetesen szinkronos és 3D-s verzióban, bár a 2D-s vetítésre alkalmas termekben talán hagyományos formátumban is meg lehet nézni az Andrew Garfield (Peter Parker) és Emma Stone (Gwen Stacy) főszereplésével, Marc Webb rendezése mellett készült romantikus szuperhősfilmet.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #4
    "Marc Webb rendezése mellett készült romantikus szuperhősfilmet..." Az kell is, nagyon! Még egy pókember 3! Romantika/Dráma nekem egy kalap!
  • Sliderx #3
    bár úgy lenne
  • xido #2
    elég félrehúzós valóban..az alapszínek hiánya a tájékozatlant elviheti venom irányába szerintem...
  • bino512 #1
    concept jó XD de kb vicc kategória :D