Szekeres Viktor

Kikerült A csodálatos Pókember története

Akik eredeti ötletekre vágytak, most örülhetnek, hiszen ahogy anno Tim Burton is megváltoztatta Denevérember ismert előtörténetét, úgy az új Pókemberben is teljesen saját eredetsztorit láthatunk.

A csodálatos Pókembert (The Amazing Spider-Man) gyártó Columbia Pictures stúdió kiadta filmjének hivatalos szinopszisát. A Marc Webb rendezte képregénymozit Amerikában 3D-ben, 2D-ben és IMAX-formátumban is meg lehet nézni július harmadikától. A leírás kiemeli, hogy a film egy eddig el nem mesélt történetre fog épülni, a nézők a Peter Parker-sztori egy másik oldalát ismerhetik meg.

A főhős különc középiskolás fiút a film sztorija szerint magára hagyták szülei, illetve nagybátyja és nagynénje gondjaira bízták. Peter, mint minden tinédzser, keresi, kutatja, hogy ki ő valójában, hogy lett belőle az, aki. Eközben pedig összejön egy lánnyal, Gwennel az iskolában, akivel próbál gyümölcsöző kapcsolatot kialakítani. Eközben Peter felfedez egy rejtélyes aktatáskát, mely egykor apjáé volt és megpróbálja kideríteni, hogy miért tűntek el annak idején szülei. Nyomozása az Oscorp nevű vállalathoz és annak laborjához vezet, melyet Dr. Curt Connors, apja egykori társa irányít. Ezzel párhuzamosan persze Peter alteregója, Pókember sem tétlenkedik, teljesen véletlenül éppen Dr. Connors alteregójával, a Gyíkkal készül összecsapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #2
    Attól félek hogy (időbeni felosztás) :
    - 80%ban arról szól, hogy keresi a "múltját" meg hogy csajozik blabla(mint egy zs kategóriás dráma)
    - 20%ban meg Pókember aki Gyíkkal csatázgat
    Vagy így akarnak eladni egy zs kategóriás drámát hogy beleteszik egy kicsit a Pókember feelinget?
    Kreatívabbnak gondoltam azok az embereket akik hozzá mernek fogni egy ilyen projekthez. És még mielőtt valaki beszólogat hogy agyhalott akciót akarok: kell bele tartalmi mondanivaló is de ne már 80%ban drámázás menjen, mert ha drámát akarok nézni akkor keresek arra egy jó filmet, a rendes arányokat tessék betartani, vagy legalább megközelíteni.
  • tomboy013 #1
    Oscar díjas sztory !!! Egyáltalán nem hasonlít az első Pókember film történetére az a lényeg... Azt nem értem hogy miért nem tudnak jobban elvonatkoztatni az előző Pókembertől. A Nolan féle Batman elég jól megoldotta a dolgot például, a Tim Burton-ével össze se lehet hasonlítani. És mégis mindkettő jó film lett. Kíváncsi vagyok felülmúlja ez a régit. Remélem nem lesz olyan fos mint az volt.