Szekeres Viktor

2 vadonatúj kép A csodálatos Pókemberből

Még nagyon messze van július, amikor végre megnézhetjük, hogy Sam Raimi után Marc Webb hogyan boldogul a rendezői székből Pókember karakterével. Addig is két új képet nézhetünk meg.

Az elmúlt hetekben kissé mintha csökkenni látszana A csodálatos Pókember című reboottal kapcsolatos hájp, s valószínűleg azt a napokban a netre került két új kép sem fogja újraindítani. Persze egy rajongónak minden egy információi aranyat ér az általa nagyon várt filmről, így mi is megmutatjuk azokat a képeket, melyeken a Gwen Stacy-t alakító Emma Stone, valamint Andrew Garfield (Peter Parker) látható.

Klikk ide! Klikk ide!

A Sony filmjében a két fiatal mellett még Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen és Sally Field fog fontosabb szerepet játszani. De persze a legfontosabb szerep a filmben ezúttal is a rendezőé lesz, s egyelőre még bízhatunk Marc Webb tehetségében, aki pár videóklip után olyan zseniális filmmel ajándékozott meg minket, mint az 500 nap nyár. Persze zsenialitás ide vagy oda, ettől még meglepetést okozott, hogy a Sony második mozifilmként legnépszerűbb képregényes franchise-ának újraélesztését bízta rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)