Szekeres Viktor

Itt a Pókember-reboot új, teljes előzetese

A papírforma szerint az idei nyár egyik nagy sikerfilmje A csodálatos Pókember lesz, hiszen a rebootnak köszönhetően azok is érdeklődnek a film után, akik csalódtak Sam Raimi trilógiájában.

Érdekeset lépett A csodálatos pókembert (The Amazing Spider-Man) gyártó Columbia Pictures, ugyanis a Super Bowlra megjelent vadonatúj tévés előzeteseket követően bő egy nappal rukkolt elő a várva várt képregényfilm új trailerjével. Persze, míg a tévés anyagok általában csak fél percesek voltak, addig ez az előzetes két és fél perces, s nagyjából azt is felfedi, hogy miről fog szólni a Marc Webb által rendezett film, melynek történetét James Vanderbilt írt.


Persze az előzetes 3D-ben minden bizonnyal nagyobbat fog szólni, s szerencsére az előzetest már itthon is láthatjuk. A trailerben egyébként nem csak Pókembert láthatjuk akcióban, hanem pár snittre a főellenség, Gyík is felbukkan, valamint az is kiderülhet számunkra, hogy nem csak a mutáns lény fogja fenyegetni Peter Parkert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #18
    Meglehet, ezek szerint énnekem főleg a korai időszakról van élményem. Mondom, nem vagyok szakértő. De ha jó lesz, annak persze örülök.
  • Zombee #17
    A dark és az alkonyat nem ugyanaz! :)
  • Béka Benő #16
    Inkább ratyi !
  • Interfan #15
    Amit írsz, az a korai szakaszra volt jellemző, a későbbiekben rengeteg-rengeteg darkos történetet készítettek, és nekem mind tetszett (amit olvastam). Szerintem ebből simán ki lehet hozni valami nagyon jót - remélem, meg is történt.
  • adampierson #14
    Dark Spider Rises. XD
  • immovable #13
    gagyi
  • Dynamic #12
    Szerintem tök egyértelmű, hogy jelentősége, hogy szimpatizálsz-e a karakterrel és mennyire illik bele az általad alkotott képbe. Tudom szélsőséges példa, de nyilván vörös fejjel röhögne mindenki, ha Danny Trejo játszaná. P.Parkert.
  • rágógumi #11
    ahah analrape comic!
  • Etinger #10
    Alakra ideális a karakterhez... és maga az arca is okés lenne. Amivel gond van az, hogy ránézek, és.. HIPSTER :'D Ez jut eszembe :) A szó mai értelmében.. Naddzson tipikus :)
  • Szefmester #9
    póki mindig is a moralizálós dolgairól volt híres, és a vicces beszólásait is leginkább a bunyókban ontotta. Egy Kick/Ass + Watchman féle filmet tudnék elképezlni, egy átlagosabb emberkével... mert hát a Paker kölyök nem igen volt egy szívdöglesztő fickó, sőt elég kevés barátnője volt. nem volt népszerű meg ilyesmi..

    De annak már örülök hogy van végre hálóvetője. A gondom viszont még most is az hogy a jelmeze nem éppen egy tini gyerek otthon barkácsolt öltözéke...