Szekeres Viktor

Az első kép az új Pókember főellenségéről?

Két nap alatt két új kép jelent meg Gyíkról, A Csodálatos Pókember című Pókember-reboot főgonoszáról. Az egyik egy ajándéktárgy apropójából, míg a másik egy vázlatrajz formájában.

Két nap alatt két kép is kikerült a netre A Csodálatos Pókember főhősének új főellenségéről, Gyíkról. Persze egyik sem hivatalos fotó a filmből, de mindkettő közelebb vihet a lény végső kinézetéhez. Az első kép egy nemrég piacra került Pókemberes tematikájú PEZ-cukorka adagolót ábrázol, mely a film hivatalos merchandising tárgya, így vélhetően valamilyen szinten hasonlít a Rhys Ifans által alakított főgonoszhoz.


A mai Gyík-kép pedig nem más, mint egy korai vázlatrajz a szörnyetegről, már persze, ha hinni lehet a SpiderMedia.ru-nak. Ezen Gyík hasonlóan néz ki, mint a Comic Con-on bemutatott klipen, bár azon jóval megtermettebb volt, ebből is gondolják sokan, hogy a rajz még nem végleges verzió. Hogy a kép mennyire áll közel a valósághoz, az legkésőbb július harmadik ki fog derülni Amerikában, amikoris 3D-ben, 2D-ben és IMAX 3D-ben bemutatásra kerül A Csodálatos Pókember. Mi július ötödiki premierben fogunk részesülni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jrex #10
    [IMG][/IMG]
  • Jrex #9
  • Jrex #8
    A képregényeket nem ismerem,de ezzel a fejjel emlékeztet egy régi sorozatbeli gyíkemberre:
  • tomcsa4 #7
    Én a képregényeket ismerem (az eredetieket, tudom van kismillió meg egy világa) és a Pókemberben minden lénynek köze van az emberhez. Tehát valamilyen formában meglátod benne az embert.
  • Jrex #6
    Képzeld láttam az összes rajzfilmes változatát,és egyikben sem volt ilyen hülyén megrajzolva....Szerinted mi alapján vártam ahhoz hasonlót,amit belinkeltem?
  • tomcsa4 #5
    Hát akkor neked semmi közöd nincs a Pókemberhez. Ha nem ismered, minek írkálsz ide? Menj egy horror topicba vagy a zs kategóriás filmek részlegbe és írkálj oda.
  • Jrex #4
    ilyet:
  • Jrex #3
    Nem csak a concept rajz hanem az a pezcukorkás figura is szörnyű....
    Minimum ilyet vártam volna el:
  • spike0007 #2
    Nahiszen!:) Ez még csak egy korai vázlatrajz, még egy kockát se láttunk arról, hogy hogyan fog mozogni és hogyan fog kinézni valójában a filmben!:) De Te persze mindjárt nem is várod annyira!:))) Majd az új előzetesből kiderül milyen lesz.
  • Jrex #1
    Hát ezzel az emberszerű fejjel undorító.....már nem is várom annyira.