Szekeres Viktor

Sok részesre tervezik az új Pókember-sorozatot

Elindul A csodálatos Pókember című film hivatalos honlapja, melyen nem csak új fényképeket nézhetünk meg, de a főbb karakterek leírását, valamint a sztori zanzásítását is elolvashatjuk.

Élessé vált a Sony Pictures nyári képregényfilmjének, A csodálatos Pókembernek (The Amazing Spider-Man) a hivatalos weblapja, s ezen alkalomból a stúdió jó pár új fényképet osztott meg a rajongókkal, valamint a történetről és a karakterekről is az eddigieknél jóval bővebben lehet olvasni. Az egyik legfontosabb információ a történet leírásban olvasható: a készítők a 2012-es filmet egy hosszabb sorozat nyitódarabjának tervezik, egy olyan sorozaténak, melyben Peter Parker történetének egy másik oldalát ismerhetjük meg. (Nem mintha a több rész felől bármi kétségünk lett volna, de legalább kiderült, hogy nem feltétlenül trilógiában gondolkodnak.)

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A sztori leírásában egyébként kiemelik, hogy A csodálatos Pókemberből végre megtudhatjuk, hogy miért May néni és Ben bácsi neveli a később Pókemberré váló Peter Parkert, aki tiniként szüntelenül arra próbál rájönni, hogy ki is ő valójában és hogyan vált azzá, aki ma. Peter miközben magában rakosgatja össze a múltjának kirakósdarabkáit, felfedezi a titkot, amit édesapja őrzött - a titkot, mely nagy szerepet játszik majd abban, hogy Pókemberként milyen utat jár be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béka Benő #5
    Az új Peter Parker elég buzis...
  • billbester #4
    a régiekbe inkább betörők vagy alvilági alakok voltak az ellenségek mindig. Jó értem én, hogy egy következő trilógia veszi kezdetét más képregény alapján, de ez a szöveg valahogy annyira de, nem érthető ,,arra próbál rájönni, hogy ki is ő valójában és hogyan vált azzá, aki ma,, az apja meg az anyja titkos csoportban volt kommandósok,ügynökök voltak vagy mik és valami bevetésre mentek és elvitték May-hez és Ben-hez.A baj, hogy nagy valószínűséggel a Gyík fog végezni Ben bácsival, de ezelőtt pedig egy betörő Flint Marko végzett vele(Homokember) félek, hogy mindenbe különbözni fog a szokásos Pókembertől, de én úgy vagyok vele minél több ellenséget akarok látni filmbe. :D
  • xido #3
    Az 1977-es feldolgozásban már nem is emlékszem ki volt az első részben a főgonosz,de nem is emlékszem képregénybeli figurákra...inkább krimis vonala volt..nem baj ám,ha nem ugyanazt a storyt majmolja minden bevezető rész...
  • billbester #2
    Nem kételkedek abba, hogy jó film lesz e, mert szerintem nagyon jó, de ez a stílusváltás a sztoriba..Nekem jobban bejött az előző trilógia, mert eddig is azt ismertem, de most meg teljesen más sztori lesz váá..
  • Zombee #1
    Miért nem lehet hű maradni a képregényhez? Vagy csak simán olyan jó filmet csinálni belőle, mint napjaink legtöbb képregényfilmje?