Szekeres Viktor

Tehénfarkú nő mészárol az új horrorban - itt a Thale két előzetese

Újabb norvég film, a Thale került látókörünkbe, melynek februárban premierjére is sor kerül. Hogy milyen lesz, azt még nem tudni, de az előzetesei nem sikerültek rosszul.

Norvégia az elmúlt években egyre többször vétette magát észre filmjeivel. Egyrészt láthattuk a hazai mozikban a legjobb, kritikailag is elismert norvég alkotásokat, mint a Happy, Happy, az Észak, a Hajszál híján úriember, az Északi karácsony, vagy korábbról a Dina vagyok, a Tótumfaktum és az O'Horten. Másrészt pedig a fiatalabbak olyan gyöngyszemekre találhattak rá a neten, mint a Náci zombik, a Hideg préda-horrortrilógia vagy az amerikai feldolgozását váró Troll Hunter, és akkor nem is beszéltünk 2011 nagy sikeréről, a Jo Nesbo regényéből készített Fejvadászokról.


A legújabb, érdekesnek tűnő norvég film ismét egy horror lesz és a Thale címet fogja viselni, a történet alapját pedig helyi folklórból merítették a készítők. Aleksander Nordaas rendezésének főszereplője ugyanis egy huldra lesz, egy olyan nő, melynek tehénfarka van, hátulról pedig üreges, akár egy fa. Egyes elbeszélések szerint a huldra férfiakat csal az erdőbe szexuális aktus végrehajtása céljául, hogy aztán megjutalmazza azokat, akik képesek kielégíteni étvágyát, s halál büntesse a többieket.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Piszkos Fred #7
    "egy olyan nő, melynek tehénfarka van, hátulról pedig üreges, akár egy fa"
    mi
  • bladesoft #6
    Csöcsös cowgirl gyilkol? :P
  • Garou #5
    Tudod velem ellentétben van aki nem néz meg egy Justin Bieber koncertfilm előzeteset.
  • kalapos01 #4
    Mi tetszett annyira a legutóbbi Justin Bieber koncertfilm előzetesében? Vagy te a kisfiúkat?
  • Yodafon #3
    Hát ennél sz*rabb trailereket se láttam még.... -.-"
  • pokolfiu #2
    én inkább azt mondanám, hoyg nemsokminden derült ki az előzetesből...
  • maci84 #1
    Uramisten. Ez nagyon gagyiii:)