Szekeres Viktor

Jim Carrey újabb tévésorozatban

Jim Carrey ismét fel fog tűnni az NBC csatorna egyik komédiájában. Tavaly a színész a The Office fényét növelte jelenlétével, idén, ha hinni lehet a híreknek, akkor A stúdióban fogjuk majd látni.

Jim Carrey, miután tavaly ismét belekóstolt a tévésorozatozásba (a The Office című komédiában szerepelt), idén ismét látható lesz a kis képernyőn, ezúttal A stúdió (30 Rock) című NBC-sorozatban, melynek forgatásáról többek között a JustJared hozott le lesifotókat - a többi képet az ő oldalukon lehet megtekinteni. A képek a 30 Rock New York-i forgatásán készültek egyébként.

Klikk ide! Klikk ide!

Az itthon a premierje után meglehetősen hanyagolt A stúdió Amerikában már a hatodik szezonjában jár, igaz az aktuális évad csak nemrég kezdődött el, a főszereplő, Tina Fey szülése miatt. A nagy kérdés azonban az, hogy a díjnyertes és kritikuskedvenc komédia vajon fog-e folytatódni jövőre. Korábban úgy tűnt, hogy csak azért érvényes ez a kérdés, mert Alec Baldwint nem biztos, hogy meg lehet győzni a további szereplésről, de amikor kiderült, hogy a színész maradni akar, hirtelen a nézettség kezdte el jelenteni a nagy gondot, hiszen az a korábbi évadok közepes szintjét sem éri el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!