Szekeres Viktor

A két pasi meg egy kicsi nézőinek nem hiányzik Charlie Sheen?

Egyelőre nem hiányzik Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsiből, legalábbis a nézettségi adatok ezt látszanak alátámasztani. Valamint azt is, hogy a Sheen idején öregecske közönség mára "megfiatalodott".

Messze van még az évad vége, mindenesetre a Két pasi meg egy kicsi, azaz a Two and a Half Men nézői úgy tűnik, hogy már azt is elfelejtették, hogy ki az a Charlie Sheen. (Emlékeztetőül: ő volt az a színész, aki az élő közönség előtt felvett szituációs komédia első 8 szezonjában Charlie Harper karakterét alakította, de a 8. évad végén tolerálhatatlan magatartása miatt kirúgatta magát, s így szerény becslések szerint is több mint 100 millió dollártól esett el.) Mindezt az tűnik bizonyítani, hogy a sorozat nézettsége még mindig több, mint Charlie Sheen idején volt, ez főleg a kereskedelmi korosztály nézettségi adataira igaz. Hogy mindennek Ashton Kutcher az oka, vagy csak az, hogy Sheen-mentessé vált a komédia, azt természetesen nem tudni, mint ahogy az sem biztos, hogy ez a "lendület" ki fog tartani májusig.

Jelenleg azonban tart a lendület, a Two and a Half Men jelenleg a legnézettebb komédiasorozat Amerikában, visszahódítva ezzel a tavaly a Modern családdal, valamint az Agymenőkkel szemben elvesztett címet. Persze, a nézettséggel kapcsolatban azt is meg kell jegyezni, hogy a 28 milliós évad eleji nézettség a második részre 20 millióra zuhant vissza, s már csak 15 milliónál jár, így ha folytatódik a nézők elpártolása, akkor lehet, hogy vissza fogják sírni Sheent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #6
    +1
  • bunny #5
    Lehet egy nagy paraszt a manus, de nekem vele volt komplett a sorozat. Ez az új .... több résznél éreztem, hogy végig se nézem, aztán valami jobb poénnal épp időben mentettek, de messze van attól, hogy tetszen.
  • Chocho #4
    Azért Sheen jó színész, ezt nem lehet elvitatni. Amikor ránézek az arcára, röhögnöm kell. Kutchernél ezt nem érzem, sőt, inkább idegesít.
  • Boombaba #3
    Csakhogy Ő autentikus volt a szerepben. A saját életét játszotta, kicsit puhítva. Ettől volt zseniális. Kutcher csak a hasraesős bohócot tudja hozni.Semmi önirónia ... semmi igazi tartalom. Ez a sorozat nem csak poénok összehányása volt eddig. Legalábbis nekem. Én nagyon sajnálom Charliet. Remélem buknak nélküle!
  • Griphons #2
    Mégis mi az ami azt mutatja, hogy (idézem) tart a lendület? Az, hogy a nézettsége pár rész alatt a felére esett vissza? Egy bekezdésben ekkora önellentmondásba keveredni, azért ez nem semmi winnie!
  • NovaTerra #1
    Miért hiányozna? Nem ő írja a poénokat. Amekkora színészi munkát fektetett Sheen a sorozatba, lényegében bármelyik gyakorlottabb színész képes helyettesíteni.