Szekeres Viktor

Megvan az évad első nagy sorozatsikere

Miközben a legtöbb új sorozat vért izzad a tolerálható nézettség eléréséért, valamint a túlélésért, a New Girl című komédia készítői hátradőlhetnek, hiszen a nehezén már túl vannak.

Nem kellett sokáig várni arra, hogy kiderüljön, az amerikai csatornák melyik új sorozatukban bíznak leginkább. A Foxnak ugyanis alig egy hét kellett ahhoz, hogy támogatásáról biztosítsa a Nwe Girl című komédia készítőit: a csatorna ugyanis hivatalosan is berendelt újabb 11 epizódot a sorozatból, mely így 24 részes első évaddal fog büszkélkedni május végén, ha minden a papírforma szerint alakul.


A Zooey Deschanel főszereplésével készült szituációs komédia ugyanis remek nézettséggel startolt egy hete, s a tegnapelőtti második rész adatai miatt sem kellett szégyenkeznie a készítőknek, így a majdnem 10 millió néző az évad első berendelését jelentette. A Fox egyébként a marketingnek tudja be a négy lakótársról szóló New Girl sikerét, ugyanis a csatorna a premier előtt pár héttel elérhetővé tette a komédia pilotját az iTunes-on, amit így olyanok is megnéztek, akik egyébként nem tervezték volna megtekinteni a sorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!