Szekeres Viktor

Újabb halott sorozatot akarnak folytatni

Lehet, hogy két-három év szünet után folytatódik a Zsaruk bevetésen című komédia, legalábbis a sorozat készítőivel felvették a kapcsolatot az ügyben. Döntés várhatóan egy hónapon belül születik.

A Comedy Central két éve fejezte be egyik legnagyobb sikerű sorozatot, a 6 évadot, azaz 88 részt, valamint egy mozifilmet megért Zsaruk bevetésen-t (Reno 911!). A Vulture értesülései szerint azonban lehet, hogy ez a halál mindössze tetszhalál volt, ugyanis a Netflix online videószolgáltató tárgyalásokat kezdeményezett a készítőkkel a sorozat felélesztése céljából.


Michael Shamberg és Stacey Sher, a sorozat készítői már több tárgyaláson is túl vannak a Netflix képviselőivel a komédia felélesztéséről, azonban ahogy az ilyenkor lenni szokott, pár akadályi is felmerült ezek során. Egyelőre még egy színész (Thomas Lennon, Robert Ben Garant, Kerri Kenney-Silver) sem írt alá a tervezett produkcióhoz, valamint a jogokkal rendelkező Comedy Centralnak is bele kell mennie abba, hogy az új részek megnézhetőek legyenek a Netflix rendszerén. Az szinte biztos, hogy a sorozat ára nem fog nagy problémát jelenteni a megrendelőnek, hiszen a Zsaruk bevetésen a CC legolcsóbb szériája volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fresh Duke #5
    Szövegértés: Egyes. Jól van fiam, leülhetsz.
  • kalapos01 #4
    A Journeyman, mint komoly nagyágyú? Aranyos, de abszolút közhelyes sorozat volt, egy újabb időutazós. Ez viszont abszolút eredeti, olyan, amilyen máshol nem volt. Rohadtul nem véletlen, hogy fel akarják éleszteni.

    Remélem nem tartod magad olyan éceszgébernek, hogy elhiszed, hogy az, amiről nem hallottál (6 évadon át ment, volt itthon is, mozifilmje is volt - barlagban éltél?), az nem lehet ász sorozat. Tudtommal a Journeymant és a Fireflyt is jó hamar elkaszálták.
  • xido #3
    Egyszer látnám már,hogy nem ilyen címeket akarnak feltámasztani meg moziba vinni,hanem komoly nagyágyúkat,mint Firefly vagy Journeyman vagy akármi,ami nem egy a tucatból..másik kedvencem a sirató cikkek,amikben megtudom,hogy soha nem hallott szériát kaszálnak el éppen megint..
  • bino512 #2
    Valaki biztosan örül a hírnek =)=)
  • Broafka #1
    neee, ez akkora szar ez a sorozat! úgy örültem amikor abbahagyták. Szerintem borzalmasan erőltetett.