Szekeres Viktor

A tévében ismét a komédiasorozatok hozzák a sok nézőt

Bár az NCIS helye megkérdőjelezhetetlen az amerikai sorozatok nézettségi toplistájának élén, a krimisorozat az 50 alatt nézők között sokkal kevésbé rúg labdába, hiszen a 18-49-esek a komédiákra szavaznak.

Pár éve látványosan megcsappant a szituációs komédiák nézettsége Amerikában, és a nézők inkább krimisorozatok után kezdtek érdeklődni. Idén azonban úgy tűnik, hogy ismét divatba jönnek a vicces és a viccesnek szánt sorozatok. Nem véletlen, hogy a fiatalok által leginkább nézett szériák között olyanok vannak, mint a Két pasi meg egy kicsi, a Modern család, az Így jártam anyátokkal, a New Girl és az Agymenők.


S, ha mindez nem lenne elég, akkor a fenti névsorolvasásba nemsokára be lehet venni a 2 Broke Girls című sorozatot, mely két, anyagilag nehéz helyzetben lévő pincérlányról szól, ugyanis a CBS csatorna úgy döntött, hogy a 11 millió nézőt megjutalmazandó kibővíti az első szezonját, mely így teljes, azaz 22 részes lehet. A 2 Broke Girls mellett a napokban még a Christina Applegate főszereplésével készült Up All Night, valamint a Whitney Cummingsos Whitney részesült hasonló kegyben az NBC által.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!