Szekeres Viktor

Vannak, akik már nyolcadik éve füveznek a tévében

Fura belegondolni, hogy már 2005 óta képernyőn van a Weeds című sorozat, mely annak idején egy kertvárosban élő, egyedülálló anyáról szólt, aki könnyűdrogok terjesztésével próbált megállnia lábán.

A Showtime elnevezésű amerikai prémium csatorna úgy döntött, hogy 2012-ben is folytatni kívánja a Weeds című sorozatát, melyet itthon Spangli, illetve Nancy ül a fűben lehetett látni az HBO-n, illetve a COOL-on. A 8. évadába lépő olykor komikus, olykor drámai szériából ismét 13 új epizód fog elkészülni, melyek nyáron vagy ősszel kerülhetnek képernyőre Amerikában. A döntés azután született, hogy a Weeds fináléja szeptemberben 556 ezer nézőt ültetett le a képernyők elé.


Ugyancsak jó hír a rajongók megnyugtatására, hogy mind a főhős Nancyt alakító Mary-Louise Parker, mind pedig a sorozat kitalálója, Jenji Kohan vissza fog térni a főszereplői, illetve a vezető írói posztra. A Weeds 7. szezonja elején a sorozat több évet előreugrott az időben, azonban ez a hírek szerint a 8. évad elején már nem fog előfordulni

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mr Csé #1
    nagyon szar lett vége felé
    én kérekbocsánatot