Szekeres Viktor

Újabb sorozatot végeztek ki Amerikában

Megvan az ősz harmadik kivégzett sorozata is: az NBC drámája és komédiája után a CBS csatorna egyik komédiája dobta be a törölközőt. Az ok a szokásos: a gyenge nézettség.

A héten elkezdtek hullani azok a sorozatok, melyekhez májusban még nagy reményeket fűztek az amerikai csatornák. Az első áldozatok között ott volt az NBC drámája, a The Playboy Club, valamint az ugyancsak NBC-n adott komédia, a Free Agents. Mindkét sorozat nagyjából 3,5 milliós nézettséggel szerénykedett, ami ugyan egy kisebb csatornán adott Dexter (átlagnézettség: 2,2 millió) vagy Spartacus (átlagnézettség: 1,2 millió) kiemelkedő adat lenne, országos lefedettségű adón viszont nagyon gyenge.


Az idény harmadik eltüntetett sorozata a CBS nevéhez fűződik, mely a How To Be A Gentleman című szituációs komédia 2. rész után elégelte meg annak szánalmas teljesítményét. A Kevin Dillon és David Hornsby főszereplésével készült komédia új epizódját alig 8 millióan látták, ami a 14 milliós The Big Bang Theory mögött gyenge teljesítménynek számít, így két hét múlva már a Rules of Engagement című komédia kerül a How To Be A Gentleman időpontjába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!