Szekeres Viktor

Végre magyarul nézhetünk zombisorozatot

Rettentő véres és nagyon vicces sorozattal próbálkozik a hónapban az MTV Hungary. A Death Valley-ben egy filmesek által követett rendőrosztag munkáját ismerhetjük meg.

Újabb saját gyártású produkciót tűz műsorára az MTV Hungary. Az utóbbi idők egyik legeredetibb sorozata, a Death Valley című horror-komédia január 29-től idehaza is látható lesz. Az Amerikában ősszel bemutatott, 12 részes szériában vámpírok, vérfarkasok és zombik lepik el a San Fernando-völgy utcáit, akikre egy speciális rendőri különítmény vadászik - utóbbiak minden mozdulatát egy reality-stáb rögzíti.


A szereplők között megtalálható többek között a Lost - Eltűntekből ismert Tania Raymonde és a Mad Men - Reklámőrültekben is feltűnt Caity Lotz, ők a rendőrosztag női tagjai lesznek. Az MTV Hungary tájékoztatása szerint a hasonló filmekkel együtt járó belezés és vér annyira túlzó a Death Valley-ben, mintha csak egy horror képregény lapjai keltek volna életre, de ez természetesen csak egy része a mókának, hiszen az osztag tagjai két láncfűrészes lefejezés között sem veszítik el humorérzéküket, folyamatosan debil beszólásokkal oldják a hangulatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!