Szekeres Viktor

Folytatódik a zombiinvázió

Lesz The Walking Dead 3. évad, jelentette be az AMC csatorna. Az AMC korábban is remek sorozatokat mutatott be (Totál szívás, Reklámőrültek, Rubicon, The Killing), de az igazi sikert a zombik hozták meg a csatornának.

Az amerikai AMC csatorna már az évad második része után sajtóközleményben jelentette be, hogy jövőre is folytatja a The Walking Dead című zombisorozatot a harmadik évaddal. A bejelentés természetesen a vasárnapi nézettségi adatok napvilágra kerülésével egy időben született meg, hiszen a sorozat még mindig jóval a csatorna átlagos nézettsége fölött teljesít és a nézők sem nagyon akarnak elpártolni a sorozattal - a legutóbbi epizódot például több, mint hatmillióan kísérték figyelemmel.

A The Walking Dead Robert Kirkman 2003-as képregénye alapján készült és egy kóma után magához térő rendőrről szól, aki arra ébred, hogy az általa ismert világ megszűnt létezni körülötte és mindenhol csak agresszív lényeket, élőholtaknak tűnő teremtményeket lát. Az itthon is kapható képregénynek mindössze töredékét dolgozta fel a tévés verzió, így valószínűleg még elég sokáig lesz muníció a túlélők maroknyi csapatának történetének írására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotyoka #5
    Örülök neki, de nem kellene túlzásokba esni.

    A színvonalat tartani kell mindenképp sőt emelni lásd : Spartacus
  • kissssss #4
    így van.
  • Tinman #3
    Ott a pont!
  • kalapos01 #2
    Mindenki, LOL. A sorozat kábé az első percétől kurva jó, a 2. évad eddig majdnem tökéletes. Csak így tovább.
  • egyember1 #1
    mindenki remenykedik, hogy jo lesz. de sajnos nem. ugyanaz tortenik majd mint a Heroes-al, szepen lassan mindenki feladja, mert a reszek unalmasak, vontatottak, a szereplok benak, alig van akcio. ::sad face::