Szekeres Viktor

Új Frankensteinben gondolkodnak a Doktor House készítői

A Doktor House készítői közül ketten egy új sorozat létrehozásával próbálkoznak meg. A projektnek egyelőre még címe sincs, sőt, a történetet is homály fedi, mindössze annyit tudni róla, hogy egy modern Frankensteinre kell számítanunk.

Új sorozatot tervez létrehozni Garrett Lerner és Russel Friend, akk évek óta dolgoznak a Doktor House stábjában íróként és executive producerként. A duó miközben a dráma 8. szezonján munkálkodik, úgy döntött, hogy megpróbálkozik létrehozni egy új széria létrehozásával. Ennek első lépése egy pilot forgatókönyvének megírása lesz, amire az NBC csatorna adta meg nekik a megbízást, köszönhetően annak, hogy a páros szerződéses viszonyban van a Universal Media Studios stúdióval.

Lerner és Friend sorozatának tervezett történetéről egyelőre még nem lehet sokat tudni, mindössze annyi szivárgott ki róla, hogy egy modern Frankenstein sztorira kell számítani. Hogy lesz-e valami a sorozattervükből, az csak jövőre fog kiderülni, hiszen a forgatókönyv megírása után derül csak ki, hogy az elnyeri-e a csatorna illetékeseinek tetszését. Ha ez megtörténik, akkor következhet tavasszal a pilot leforgatása, mely még mindig nem biztosíték arra, hogy sorozat is lesz a projektből, hiszen a legtöbb tévéadó 10-20 pilot megtekintése után dönti el, hogy mely projekt lehet versenyképes a közönség előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!