Szekeres Viktor

Paraszombattal fognak sokkolni minket

A nagysikerű paraszerda után a Film+ ismét beveti a horrorfilmek nagymestereit. November közepétől négy héten át minden szombaton ömlik a vér, cikáznak a démonok, támadnak az emberevők a csatornán.

A korábbi paraszerda sikerén felbuzdulva új horror klasszikusokat tűz képernyőre a Film+. Ezúttal szombat estére tervezzen paplan alól kikandikálós tévénézést, mert a csatorna szerint legparázósabbnak tartott filmek közül lát majd jó párat. A 46. héten bemutatásra kerülő Éjszakai őrség a sötétség és a világosság örök harcát dolgozza fel, melyben a küzdelem a vámpírokkal a végsőkig tart. A Sziklák szeme amerikai horrorfilmben egy emberhúsra éhező sivatagi kolóniába cseppen a néző, majd pedig egy veszélyes bűnöző karmai közé a Tüske című thrillerben.

De hasonlóan a horrorok és thrillerek kedvelőit érdekelhetik a Kéjutazás, az Esély a halálra és A vadász című alkotások is. Ráadásul a vámpírok mellett ezúttal démonok is kísérteni fognak, mégpedig a Hetedik érzék: Harc a démonokkal című horrorban, és az Élve Eltemetve című film sem sejtet túl sok jót, ami a nyugalmunkat illeti. A november 19-től induló, négy héten át tartó Film+ Paraszombatról, a filmekről és azok kezdési időpontjáról a műsorújságokban és az interneten közlünk további információt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!