Szekeres Viktor

Elkezdődött a Megapók forgatása - itt az első kép

A Syfy legújabb lényfilmjében egy King Kongnál is hatalmasabb pók fog tombolni egy kisvárosban, miközben egy rovarirtó és egy biztonsági őr próbálja minden áron megállítani.

A Syfy csatorna hivatalos sajtóközleménye szerint Los Angeles körzetében megkezdődött a Mega Spider című tévéfilm forgatása. A hatalmasra nőtt pókról szóló lényfilmet az a Mike Mendez rendezi, aki öt éve a viszonylag elfogadható The Gravedancers című horrort is letette az asztalra. A Mega Spider főszereplője a Hősök című sorozatból is ismert Greg Grunberg lesz, de mellette még feltűnik a filmben Ray Wise, Lombardo Boyar és Clare Kramer is.



Grenberg főhősként egy rovar- és rágcsálóirtó szakembert fog alakítani, aki egy biztonsági őrrel lesz szemtanúja fura eseményeknek, s ezt követően összeállnak egy elit katonai egységgel, hogy utánajárjanak a dolgoknak. A történetért a Dark Island és a Centipede! című filmek forgatókönyvét író Gregory Gieras volt felelős. A producerek elmondták, hogy a film címszereplője, a megapók nagyobb lesz, mint King Kong, halálosabb, mint az Alien Királynő, s egy elárult nő bosszúvágya fogja belülről hajtani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #8
    "producerek elmondták, hogy a film címszereplője, a megapók nagyobb lesz, mint King Kong, halálosabb, mint az Alien Királynő, s egy elárult nő bosszúvágya fogja belülről hajtani."

    King Kong méretű pók? :D Ekkora bullshitet! Mi a fenével táplálkozik egy ilyen?
    Talán majd King Konggal? :D
    Egyet ugrik és kontinenseket szel keresztül :D

    Halálosabb, mint az Alien királynő, de majd a rovarírtók lepermetezik és kész :D
  • Yagami #7
    korán van, csere: Én kb. életemben nem prüszköltem/szórakoztam annyit "zs" kategóriának szánt hulladékon, mint ezen a "film"en!
    (mé' nincs szerkesztés a kommenteknél? Ez valami SG-fogyatékosság, vagy az én szemem nem találja ezt alap-fjúcsőrt?)
  • Yagami #6
    Tekintsd meg akkor a Megapython vs. Gatoroid című gyöngyszemet. Én kb. életemben nem prüszköltem/szórakoztam annyit ezen a "film"en, mint a többi "zs" kategóriának szánt hulladékon. Esküszöm megéri! Ez a Megaspider meg pont semmilyen lesz. Az Asylum termékek minőségéhez képest túl jó lesz, normális filmnek meg rettenetesen ratyi, ami már ebből a cikkből lejön. További szép napot!
  • wolruf #5
    Hát igen... Általában az elit kommanósok a bizonytalansági őrök segítségét szokták kérni a megapók megállításában. A rovarirtó meg majd jól tudja a nagy pók szokásait, mert azok nem változtak a méretével együtt. Jónak ígérkezik
  • Merces #4
    Night of the Lepus (1972)
    Directed by William F Claxton
    That rabbit’s got a vicious streak a mile wide, it’ll do you up a treat.............
  • Victor1103 #3
    Zs kategória at its finest!:)
  • Rotcsa #2
    Ja a hibridek most a menők!
    Nem is említetten,hogy készül a Phiranaconda és volt már Cápapolip is :D
    Sőt, dinoszaurusz-aligátor keverék is. :D
  • Rotcsa #1
    Mi is volt eddig?
    Gigant Octopus, Megashark, Giga Aligator, Mega Krokodil, Killer piranha..:D
    Most jön a Megapók! :)