Szekeres Viktor

Durva horrorsorozat érkezik - videók 18 éven felülieknek

Erősen felnőtteknek szánt, vagy legalábbis az ifjabbak nyugalmának megzavarására alkalmas tartalommal promózza új sorozatát az amerikai FX csatorna. Az American Horror Story jövő héten kerül bemutatásra.

Amerikában október ötödikén kerül bemutatásra az American Horror Story című sorozat. Az FX csatorna új szériáját a Kés/Alatt és a Glee - Sztárok leszünk! alkotó, Ryan Murphy és Brad Falchuk készítették és olyan remek színészek szerepelnek benne, mint Dylan McDermott, Connie Britton, Jessica Lange és Frances Conroy. A meglehetősen erős reklámkampány részeként az FX először a sorozat főcímét pakolta ki a netre, majd az első rész kezdő 5 percét is elérhetővé tette.


A meglehetősen egyedi hangulatú sorozatról nem sok mindent árultak el a készítők, mint ahogy a promók is leginkább csak hangulatot adnak át. Annyit azonban tudni lehet, hogy a főszál egy pszichiáter és család új házba való költözése lesz. A família mondhatni az ország túlsó felére költözik, így próbálnak menekülni gondokkal teli múltjuk elől. Balszerencséjükre az új otthonuk válogatott borzalmakkal köszönti őket.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tmk #4
    A mozgóképet is lelőtték már régen...
  • Laza #3
    Az alapsztorit ellőtték már pár filmben ...
  • qetuol #2
    sőt, jó.. csak a cím láma
  • jcsabi #1
    nem rossz