Szekeres Viktor

Még mindig csúcson a zombik

Ugyan egyre több a kritikus megnyilvánulás a The Walking Dead című zombis sorozattal kapcsolatban, a nézők továbbra is imádják a szériát, s vasárnap esténként ott ülnek a képernyők előtt.

Továbbra is tart a The Walking Dead című zombisorozat döbbenetes sikere. A második szezonjába járó túlélő dráma vasárnap tudta le az idei 7. részét, mely amolyan őszi fináléja is volt a sorozatnak, ami csak február közepén fog visszatérni az AMC csatorna képernyőjére. Ezt a minifinálét, mely egy sokakat szájtátásra késztető csavarral ért véget, 6,6 millióan nézték végig a képernyők előtt, mely nézőszámot eddig egyszer, a második évad premierje alkalmából érte el eddig a sorozat.


Úgy tűnik, hogy a sorozat sikerét az sem befolyásolta, hogy nyáron, az évad forgatása közben sokak megrökönyödésére távozott a készítő, Frank Darabont, aki a hírek szerint tovább nem bírta azt, hogy a csatorna úton-útfélen korlátozni akarta őt. A The Walking Deadet távozása után a Darabont által a 2. évadban a sorozat mellé hozott, veteránnak számító Glen Mazzara vitte tovább, akinek Robert Kirkman, az eredeti képregény készítője nyújt kreatív segítséget.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #4
    Hát a legutóbbi epizód után szerintem több, mint valószínű, hogy pattanniuk kell. Meg gondolom a trailer is erről szól (nem tudom egyelőre megnézni xD )
  • G22 #3
    Ja,csak hogyan.. :S
    Költségvetés egyébként nem faragták le brutálisan?
    Bár én is ezt várom,hogy elmenjenek már erről a farmról:)
  • William Hunter #2
    Igen, szerintem is. Az utazás, az elnéptelenedett városok sok érdekes és izgalmas témát adhatnának. Út közben újabb szereplők csatlakozhatnának. Az utolsó részek erősen szappanopera irányba vitték a történetet. Már kezdtem aggódni, de a 7. rész vége újra bizakodással tölt el. Na és végre
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megtalálták Sophiát
  • Narxis #1
    Jó sorozat, egy kicsit többet mehetnének a farmon kívülre is, pl. megkeresni azt a katonai támaszpontot amit emlegettek.