Szekeres Viktor

A TV2-é lett a Szilveszter

Az RTL Klub meg sem próbálta felvenni a versenyt a TV2-vel, így nem csoda, hogy utóbbi csatorna nyerte nézettség tekintetében a Szilvesztert. Az RTL Klubon még a Való Világ 5 is csúnyán leszerepelt.

Ahogy az várható volt, a TV2 nyerte meg a szilveszteri nézettségi versenyt, hiszen a csatorna nem konzervfilmekkel jelentkezett, szemben az RTL Klubbal, mely a sajátgyártású Való Világot fogta filmes szendvicsbe. A fiatal nézőket az RTL-en fél nyolckor kezdődő Men in Black - Sötét zsaruk még úgy ahogy érdekelte, hiszen 22,7%-os közönségarányt produkált, míg a TV2-es Frizbi-különkiadás csak 23,1%-osat, azonban, ha nem a kereskedelmi korosztályt vesszük figyelembe, hanem a teljes lakosságot, akkor azt láthatjuk, hogy Hajdú Péter magabiztosabban győzött: a Frizbit 1,331 millióan látták az AGB adatai szerint (28,8% SHR), míg Will Smith-t és Tommy Lee Jones-t csak 711 ezren (15,4% SHR).

Az est legnézettebb produkciója természetesen a Sas József-féle Mikroszkóp kabaré volt, 1,515 millióan nézték a teljes lakosságból, de meglepetésre a fiatalok sem a Való Világot választották, mely komolyan leszerepelt, még az RTL éjfélig tartó Amerikai taxiját is majdnem többen látták. Más kérdés, hogy az Amerikai taxi 282 ezres kereskedelmi korosztályos nézettsége és 17%-os közönségaránya mit sem ért a TV2 retró BÚÉK-ja mellett, mely a 18 és 49 év közöttiek közül 400 ezer nézőt ültetett le a képernyők elé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #3
    Félreértés ne essék, nem tv2 párti vagyok, az is mehet a retekklub után a süllyesztőbe.
    Retekklubon nézem a Stand Up Comedy-t! Meg a Heti hetest néztem, de már ugye nem kell. Stand Up át az M1-re mint a Forma 1, és akkor mehetne a levesbe a retekklub!
  • donceleger #2
    Ismét bebizonyosodott, hogy érdemes kabarét, szórakoztató műsorokat adni szilveszterkor. Az RTL is tudott ilyet, szilveszteri Heti hetes pl, vagy ott vannak a Stand Up-os srácok. Az sem érdekel, ha előtte veszik fel a szilveszteri műsort, legalább érdemes dolgot sugároznának!
    Persze úgy nehéz szilveszteri műsort kreálni, ha kinyírják a produkcióikat. Heti hetes, Fábry stb... Nyomják csak azt a VV szarságot, előbb-utóbb saját magukat húzzák le vele a vécén! Külön öröm számomra, hogy már VV külön műsort is meg kellett szüntetni a kevés nézettség miatt. Előbb-utóbb csak-csak megszűnik! És akkor nem lesz ez sem, nem lesz humoros műsor sem, nincs már Forma 1 sem, és akkor végre tönkremegy ez a reklámokat műsorral megszakító fostalicska csatorna!
  • Zombee #1
    Pedig így látatlanban is a Man in Black volt a legjobb. Igaz, az valóban jó. De nem értem, miért kell szenteste, karácsonykor, szilveszterkor is a vv5-ös buzikat, köcsögöket és ribancokat vetíteni. A tv2 kulturáltabb, ők még hétvégén sem erőltették a ratyi házasodós sót.