Szekeres Viktor

2012-ben autóversenyt fog közvetíteni a TV2

Január 1-től 16 napon át minden, amit tudni érdemes a világ legnehezebb és leghosszabb sivatagi versenyéről magyarul, exkluzív felvételekkel számol be a TV2 a 2012-es Dakar-raliról.

A TV2 közleménye szerint az év első napjától, Váczi Gergő műsorvezetésével, napi fél órás, késő esti összefoglaló kerül képernyőre a 2012-es Dakar-rali legfontosabb és leglátványosabb eseményeiről. Mielőtt azonban eldördülne a startpisztoly, december 28-án egy visszatekintő összeállítással felidézik a tavalyi (illetve az idei) verseny legemlékezetesebb és legizgalmasabb történéseit.

A TV2 saját tudósítóval képviselteti magát az idei Dakaron, így első kézből számol be a futam legizgalmasabb pillanatairól, az embert és gépet próbáló több mint 9000 km-es küzdelemről. A tudósítások nem csupán a versenybeszámolókra korlátozódnak, a napi összefoglalóban háttérinformációkat, érdekességeket is megtudhatnak a technikai sportok szerelmesei. Idén 187 motorkerékpár, 30 quad, 172 autó és 76 kamion nevezett, Magyarországot az Opel Dakar Team képviseli, amelyben Szalay Balázs és Bunkoczi László autóval, a Darázsi Zsolt, Vörös Ferenc, Hoffmann Péter alkotta csapat pedig egy kamionnal vág neki a ralinak.

A verseny január 1-jén rajtol Mar del Platából, az argentin nyaralóvárosból. A több ezer kilométeres táv a dél-amerikai kontinens nyugati partvidékén vezet, átszeli Argentínát és Chilét, majd Peru fővárosában, Limában ér véget január 15-én.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!