Szekeres Viktor

Juhász Árpád új dokmentumsorozattal jelentkezik

Ezúttal varázslatos ázsiai tájakra kalauzolja el a nézőket dr. Juhász Árpád. A TV2 világjáró geológusának, 12 epizódból álló filmsorozata decemberben debütál a képernyőn, a már megszokott hajnali órákban.

2011. december 11-én indul dr. Juhász Árpád Egzotikus Ázsia című műsora a TV2-n. Vietnam, Kambodzsa, Laosz, a Maláj-félsziget, Borneó, Szingapúr, Bali, a Maldív-szigetek, Irán és Izrael természeti és kulturális csodáit mutatják be a félórás útifilmek. Az első két részben Vietnam lesz a terítéken, míg karácsonykor a Pillantás a Szentföldre című epizód kerül képernyőre, amelyben a kereszténység számára oly fontos helyszínek: Názáret, Betlehem, Jeruzsálem és a Genezáreti-tó révén ismerkedhetünk a bibliai történetekkel.


Az adások vasárnaponként, a szokott időpontban, 6:15-kor kezdődnek. A szokott időpont természetesen arra értendő, hogy a TV2 hétvégén általában Juhász Árpáddal kezdi műsorát. 10-én, szombaton például a 2006-os Az idő örvényében című sorozatának befejező része kerül képernyőre. Előtte pedig szombaton és vasárnap a Látlelet a Földről című Juhász-sorozatra lehetett ébrednie a hétvégén aludni képteleneknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Az ismeretterjesztő filmek a dokumentumfilmek közé tartoznak, de Juhász Árpád már kábé 4 éve van hétvégén reggel. És olyannyira ott van, hogy most az új sorozatát is támogatta a csatorna és leadja. Ha valaki, akkor ő nem panaszkodhat. És a néző sem. Mondjuk a nézettséggel már csak azért sem lehet probléma, mert az RTL csak fél hétkor kezd sugározni, így elég nagy közönségaránnyal megy a műsor. A TV2-nél nem sok ekkora közönségarány van.
  • Atyuska #3
    Egy műsor fennmaradáűsa a nézettségetől függ, s ha eleve olyan időzónában adják, amikor szinte lehetetlen megnézni, akkor idővel megszűnik, függetlenül az értékétől.
    Ha tisztába lennél a fogalmakkal, akkor tudnánd, hogy más a dokumentumfilm és más az ismeretterjesztő film.
  • zetortraktor #2
    Mikor adjanak dkumentumfilmet? Este nyolckor, mi? Felveszed, letöltöd, ha nagyon fáj.
  • Atyuska #1
    A TV2 újabb zsenális időponti agymenése!
    A TotalCar is csak hajnalban vagy késő este "fért" adásba.. Mintha az igényes műsorok csak megtűrt kellékek lennének..
    Igen sajnálatos.