Szekeres Viktor

A TV2 2012-ben beerősít filmek terén

Januárban is folytatódik a filmdömping a TV2-n: 27 Oscar-díjat és 34 Golden Globe-díjat nyert legendás alkotásokat ígér a csatorna, no meg nevetést, izgalmat, drámát és szerelmet.

A TV2 sajtóközleménye szerint a hazai piac legerősebb filmcsomagjával rendelkező csatorna januárban jobbnál jobb mozikkal örvendezteti meg nézőit. Az ünnepi műsorkínálat gazdag filmfelhozatalához hasonlóan az új évben is egymást érik a sikerfilmek a képernyőn.

A vígjátékok szerelmeseinek jön az Álljon meg a nászmenet, a Stepfordi feleségek Nicole Kidmannel és Glenn Close-szal, a Bumeráng és az Én, a kém Eddie Murphy-vel, a Ki nevel a végén? pedig Adam Sandlerrel és Jack Nicholsonnal, melyből nemsokára Charlie Sheen készít tévésorozatot. Az akciómozik sorában feltűnik többek között A mag, a Férfias játékok és a Végveszélyben Harrison Forddal, valamint az AEon Flux című alkotás. Sean Connery főszereplésével pedig egy igazi klasszikus, a Vadászat a Vörös Októberre is műsorra kerül.

Drámából sem lesz hiány, melyet olyan filmek garantálnak, mint az Erin Brockovich - Zűrös természet, a Csak egy lövés, Tom Hanksszel az Apollo 13 és a Forrest Gump, valamint a Houdini, a halál mágusa. Az érzelmes történetekre vágyó nézők is megtalálhatják kedvencüket: Jennifer Lopez párra lel a képernyőn az Álmomban már láttalak című filmben, és látható lesz minden idők egyik legnépszerűbb romantikus mozija, az Igazából szerelem is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #5
    Akkor nézzük a másik oldalról:
    - inkább ezek, mint hogy a gnóm lény alsónadrágban kolbászoljon a képernyőn
    - azért ezek nem olyan rossz filmek (= lehetne rosszabb is)
    - ismétlés a tudás anyja :D

    Sovány vigasz ...
  • lacyb #4
    Ja a legbunkóbb tv a 2
    És ez az állandó kamuzás. A legerősebb filmcsomag??
    Ezekből a filmekből?? Na ne
    ráadásul ahogy elöttem szóló mondta már vagy 3x minimum volt mind talán még a tv2-n is.
    Ugyhogy továbbra sem kell - szerencsére- szar minőségben reklámokkal tördelve 4/3 képarányban, vagy azt széthúzva szélesre, vacak filmeket nézni :)
  • kiki22 #3
    10 eves program van mind a ket adon :D na de bud spencer kihagyhatatlan meg mindig :D
  • Narxis #2
    A cím lehetne inkább "A TV2 beerősít az ismétlések terén"
  • morden #1
    Egy alap kábeles filmcsatorna se kínálhatna jobb filmeket, egyébként emlékeim szerint a felsorolt filmeket minimum 3x adták már nem kevés más adókon is .