3
  • donceleger
    Félreértés ne essék, nem tv2 párti vagyok, az is mehet a retekklub után a süllyesztőbe.
    Retekklubon nézem a Stand Up Comedy-t! Meg a Heti hetest néztem, de már ugye nem kell. Stand Up át az M1-re mint a Forma 1, és akkor mehetne a levesbe a retekklub!
  • donceleger
    Ismét bebizonyosodott, hogy érdemes kabarét, szórakoztató műsorokat adni szilveszterkor. Az RTL is tudott ilyet, szilveszteri Heti hetes pl, vagy ott vannak a Stand Up-os srácok. Az sem érdekel, ha előtte veszik fel a szilveszteri műsort, legalább érdemes dolgot sugároznának!
    Persze úgy nehéz szilveszteri műsort kreálni, ha kinyírják a produkcióikat. Heti hetes, Fábry stb... Nyomják csak azt a VV szarságot, előbb-utóbb saját magukat húzzák le vele a vécén! Külön öröm számomra, hogy már VV külön műsort is meg kellett szüntetni a kevés nézettség miatt. Előbb-utóbb csak-csak megszűnik! És akkor nem lesz ez sem, nem lesz humoros műsor sem, nincs már Forma 1 sem, és akkor végre tönkremegy ez a reklámokat műsorral megszakító fostalicska csatorna!
  • Zombee
    Pedig így látatlanban is a Man in Black volt a legjobb. Igaz, az valóban jó. De nem értem, miért kell szenteste, karácsonykor, szilveszterkor is a vv5-ös buzikat, köcsögöket és ribancokat vetíteni. A tv2 kulturáltabb, ők még hétvégén sem erőltették a ratyi házasodós sót.