Szekeres Viktor

Az Oroszlánkirály 3D ismét menő filmeket vert le

Hiába mutatkoznak be jobbnál jobb filmek viszonylag jó nézettséggel az amerikai mozikban, a közönség ismét csak úgy döntött, hogy egy 90-es évekbeli animációs film mellett teszi le a voksát, köszönhetően a 3D-nek.

Ismét az Oroszlánkirály 3D volt Amerikai legsikeresebb filmje, s ennél több bizonyíték talán nem is kell sem a 3D erejére, sem arra, hogy a nézők nem feltétlenül az újdonságokat keresik a mozik műsorán. A felújított formában a közönség elé kerülő animációs film premierjének második hétvégéjén a hivatalos becslések szerint 22,1 millió dollár bevételt hozott, így tíz nap alatt összesen 62 millió dollárra tett szert az amerikai jegyeladások révén.

A film ezzel a teljesítményével minden idők 12. legsikeresebb alkotásává lépett elő (a premier előtt még "csak" 25. volt), s nemsokára a legjobb 10-et is meghódítja, hiszen biztosan 400 millió dollár fölé fog kerülni, amivel a Transformers 2-t és a Pókember 3-at is maga mögé utasítja. Ennek érdekében a Disney is mindent meg fog tenni, hiszen a film eredetileg 2 hetesre tervezett mozis jelenlétét meghosszabbítják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!