Szekeres Viktor

Amerikát letarolta az új vírusos thriller

A várakozásoknak megfelelően jól kezdett a Fertőzés az amerikai mozikban. A hétvégi toplistán az első helyet megszerző film nálunk október 13-án, szinkronizálva kerül bemutatásra.

Amerikában a hétvége legnézettebb filmje a Fertőzés (Contagion) volt, ez a vírusos thriller szakította meg az elmúlt hetek bukásainak sorozatát. A Matt Damon, Kate Winslet, Gwyneth Paltrow, Laurence Fishburne és Jude Law főszereplésével készült filmet Steven Soderbergh rendezte, s a nézők azonnal az első helyre röpítették, 22,4 millió dolláros hétvégi bevétellel.


Ez a kezdés minden idők 17. legjobb szeptemberi startja volt, s nagyjából annyian látták a filmet, mint a tavalyi év szeptemberi sikerkrimijét, A tolvajok városát. Érdekesség, hogy a Fertőzés annak ellenére indult jól, hogy a tinédzsereket szinte nem is érdekelte a film, hiszen az előzetesekből kiderült, hogy nem nagyon találni tinisztárt benne, így nem csoda, hogy a nézők 81%-a 25 éven felüli volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #13
    Te tenyleg kalapos vagy....
    Altalaban az oscar dijasokat megemlitik az altalad irt "szineszsztarocskakat" meg nemigen. Ja es nem raklamacio volt.
    Az utolso mondatod meg nem ertem kit zavar ha tudom, hogy meghalt vagy az zavar, hoyg meghalt...? Ertelmetlen amit ott irtal....
    Reszemrol ennyi, birom a sok okost itt az Sg-n.
  • endrev #12
    Na, ettől a szartól még begőzöltebbek lesznek az amcsik. :D
  • zetortraktor #11
    "A forgatókönyv íróknak nincs semmi új téma a tarsolyukban?"

    Mesélj, szívem. Melyik volt az utolsó 3 járványos film a mozikban? És kit érdekel, hogy mi a téma, ha jó a film vagy jó a történet? A legjobb filmek témája sem új, csak a megvalósításuk az.
  • nessboth #10
    Elég kínos szerintem már ezzel jönni, hogy madárinfluenza, mikor ez már réges-régen "lejárt" betegség. Már van gyógymódja, és teljesen hiteltelen a film, hogy ennyire pánikszerűen mutatja be, meg apokaliptikusan, és kaotikusan, mikor nagyon jól tudjuk, hogy nem volt egy nagy eresztés, annyian nem haltak meg benne, mint más kevésbé komolyabban vett betegségekben. Annyi erővel csinálhatnának egy katasztrófafilmet, aminek az a címe: "bárányhimlő!" És egész amcsiban pöttyös emberek rohangálnának...
  • tatish #9
    Ismét lerágott csont téma... Relatíve nagy nevekkel próbálják felhúzni a filmet.
    A forgatókönyv íróknak nincs semmi új téma a tarsolyukban?
  • Molnibalage #8
    Hát az is elég ZS kategória volt.
  • Wittgen #7
    A Dustin Hoffman-os Vírus óta nem láttam a témában jó filmet, remélem ez is jó, bár elég sok mindent bemutattak az előzetesben.
  • kalapos01 #6
    A napokban Oscar-díjas színészek haltak meg. Miattuk is reklamálsz majd, ha egy kezdő és divatos színészsztárocska halálának hírét hiányolod? Nagyon sajnálatos persze, de ha tudod, hogy meghalt, akkor miért zavar?
  • bmw #5
    Nem forumozok itt meg filmes hirben nem lattam......
  • Dynamic #4
    Illik. Csak az sg-n belül több fórumon és egy filmes hírben is megemlítették.