Szekeres Viktor

A Végső állomás 5 lett Magyarország új kedvence

Itthon meglehetősen kiéhezve vonult hétvégén több mint 20 ezer horrorrajongó a mozikba, nem csoda, hogy a Végső állomás-sorozat ötödik része lett a legnézettebb a toplistán.

Ahogy az várható volt, a múlt heti premierfilmek közül az egyetlen kommersz alkotás emelkedett ki: hétvégén Magyarországon a Végső állomás 5 volt a legnézettebb a mozikban. Az elég jól sikerült 3D-s horrort az Intercom 30 moziban mutatta be, s a közönség ezt 32,3 millió forint befizetésével hálálta meg, ami 21 881 nézőt jelent. Ezzel a film az első helyet szerezte meg a csütörtöktől vasárnapig tartó jegyvásárlásokat regisztráló toplistán.


A többi premierfilm már nem szerepelt ilyen jól, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy azokat viszonylag kevés kópián vetítik csak a mozik. Pedro Almodovar új filmje, A bőr, amelyben élek még így is jó volt a toplista 9. helyére, a Budapest Film által 7 kópián forgalmazott alkotásra 3 253-an váltottak jegyet. A CORNERfilm által behozott Mel Gibson-film, a Hódkóros 5 moziban 843 nézőt szerzett, ami 1,1 milliós bevételt jelent, míg a francia Angele és Tony 2 kópián mindössze 100 ezer forintos bevételt ért el, hála 111 jegyvásárlónak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #3
    Jó kis film is ez nem csoda hogy ilyen sokan megnézik =)
  • Merces #2
    moslékot a disznóknak............
  • shaba23 #1
    az...horror...talán "akció"vígjáték