Szekeres Viktor

Vannak, akik 2D-ben nézték az Oroszlánkirály 3D-t

A hétvége legnagyobb mozis sikere Amerikában az 3D-sre konvertált oroszlánkirály volt, mely így minden idők 25. legsikeresebb filmjéből lett a 17., s ki tudja még meddig lép előre az elkövetkező hetekben.

Amerikát a hétvégén rabul ejtette az Oroszlánkirály új, mozis premierje, amire úgy csábították be a közönséget, hogy 3D-sre alakították a filmet. Az Oroszlánkirály 3D esélyt sem hagyott az újoncoknak, valamint a régóta listán lévő filmeknek, hiszen 30,2 millió dolláros hétvégi bevétellel megszerezte a bevételi rangsor első helyét. Mindez egyébként azt is jelentette, hogy az Oroszlánkirály így minden idők 25. legsikeresebb amerikai filmjéből minden idők 17. legsikeresebb amerikai filmjévé avanzsált.

Az Oroszlánkirály 3D hétvégi bevételéről szóló híradásokban a legérdekesebb az volt, amikor kiderült, hogy a 3D-előadások a hétvégi összbevétel 92%-áért feleltek, vagyis akadt, aki a 3D-s konvertált filmet inkább 2D-ben nézte meg, hogy kipipálhassa bakancslistáján a "Megnézni az Oroszlánkirályt moziban" pontot. Az exit pollok szerint egyébként a nézők 56%-a nő volt, s csak 59% volt 25 éven aluli, ami remekül jelzi, hogy más animációs filmekhez képest az Oroszlánkirály 3D előadásaira sokkal több idősebb néző váltott jegyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #3
    Az a döbbenet, hogy a sok majom 3d ben akar nézni filmet.... gyerekenek kifezettem ártalamas a 3 d szemüveg viselete.
  • Humprey84 #2
    Ahogy azt előttem is írták ez tényleg LOL, mást nem lehet rá mondani, ilyen hülyeséget csinálni? így mi értelme volt? Mármint a néző szempontjából. Amúgy emlékszem amikor kicsi voltam és otthon néztem videókaziról:D Vicces így visszagondolni rá:D
  • tizedes1 #1
    LOL :) egy 1994 vagy mikor készült filmet, amit azért adnak a moziban, mert ez most 3D, 2d-ben néznek meg. 1 Döbbenet XD)))))