Szekeres Viktor

Jason Statham filmjeit sztárok sem tudják megmenteni

Hiába segített be De Niro és Owen is Jason Statham új filmjébe, az csak ugyanannyi embert érdekelt, mint az idei Mestergyilkos. Statham fix bázisa nem tágít, de új nézőket nem tud szerezni a színész.

Amerikában pénteken mutatták be Jason Statham új akciófilmjét, a Killer Elite-et, mely idehaza Válogatott gyilkosok címen november 24-én kerül bemutatásra a Fórum Hungary gondozásában. A Ranulph Fiennes regénye alapján készült filmet annak forgatókönyvírója, az elsőfilmes Gary McKendry rendezte, s benne Statham partnerei Clive Owen és Robert De Niro.


Éppen ezért is volt meglepő, hogy a film az első becslések szerint csak 3,5 millió dollárra volt jó a premier napján, ami szinte pontosan ugyanannyi, mint amennyit a színész előző akciófilmje, a Mestergyilkos produkált. Így már azt is lehet sejteni, hogy a Válogatott gyilkosok is be fog állni a 30-35 millió dollárt produkáló Statham-filmek közé. A film teljesítménye annak fényében különösképp csalódás, hogy úgy néz ki, a hét másik akciófilmje, az Elhurcolva Taylor Lautnerrel jobb nyitányt produkál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    Most azert mert Neked nem tetszik ezert b,c kategoria? Hm.
    Csak kisse hulyen valaszt filmeket vagy Ő vagy a managere vagy aki intezi.
    Akkor ezek szerint minden akcios szinesz b,c kategoria....
  • Laza #4
    Statham ott van ahová való ... a B,C kategóriában. Én azon is csodálkozom, hogy valaki máshová képzelte el a jövőjét ... már az első filmjei is oda tartoztak ... színésznek meg jóindulattal sem nevezném, max azért, mert filmekben szerepel :)
  • bmw #3
    Engem marhara nem erdekel, hogy egyes kritikusok mit irnak En birom Stathamet...
  • xido #2
    Én maradok J.S. bázisában,szeretem a sablonját és a filmjeit,azt meg sose bánom,ha mellette ilyen neveket is látok:)
  • Etinger #1
    Ranulph Fiennes... annyira adja magát, hogy félre olvassam :D