Szekeres Viktor

Lehet, hogy végre elkészül az Ideglelés 3

Úgy tűnik, hogy célegyenesben érkeztek az Ideglelés harmadik részével kapcsolatos tárgyalások, s már csak a stúdió bólintására várnak a készítők, akik nem az első rész formátumát követnék új filmjükkel.

Évek óta tartanak a fű alatti megbeszélések a The Blair Witch Project, azaz az Ideglelés folytatásáról, pontosabban a harmadik részéről. Úgy tűnik, hogy nemsokára végre konkrétummal is szolgálhatnak a készítők. Eduardo Sanchez, az eredeti Ideglelés társrendezője ugyanis elmondta a Bloody Disgusting-nak, hogy most már minden csak a Lionsgate stúdión múlik, hiszen ő és kollegája, Dan Myrick készen áll a film elkészítésére.

A filmtervnek még nincs forgatókönyve, azonban a rendezők már jó ideje csiszolgatják ötleteiket, melyek egyike szerint minden eredeti szereplő (Heather Donahue, Joshua Leonard, Michael C. Williams) visszatérne az Ideglelés 3-ra, igaz semmiképpen sem főszereplőként. Azonban, ha el is készült az új The Blair Witch Project, az nem talált videókamerás stílusú lenne, legalábbis egyelőre nincs tervbe véve a filmező szemszögéből történő megvalósítás. (Sanchez azt is elmondta, hogy az Ideglelés 3 figyelmen kívül hagyná a stúdió által legyártott második rész eseményeit.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!