Szekeres Viktor

Guillermo del Toro új horrorja is elbukott

Talán a szeptemberi dátumnak, talán az Irene hurrikánnak, de valószínűbb, hogy a nézők érdektelenségének köszönhetően csalódást keltő eredménnyel debütált Amerikában a Don't Be Afraid of the Dark című horrorfilm.

Amerikában pénteken mutatták be a Don't Be Afraid of the Dark című horrorfilmet, amely teljesítményével hatalmas csalódást okozott a jegypénztáraknál, aminek többek között az is lehet az eredménye, hogy a hazai forgalmazó eltekint a mozis bemutatótól. A Katie Holmes és Guy Pearce főszereplésével 28 millió dolláros költségvetés mellett készült film 8,5 millió dollár bevételt termelt Amerikában a hétvégén, ami mindössze a toplista negyedik helyére volt elegendő.


Pedig idén az Insidious sikere azt jelezte, hogy lenne igény a természetfölötti horrorfilmekre, azonban úgy tűnik, hogy a Don't Be Afraid of the Dark esetében sem a tévéből korábbról ismert cím, sem Guillermo del Toro író és producer neve nem vonzotta különösképpen a nézőket. Azokat a nézőket, akik között a legaktívabbak a 25 éven aluli nők voltak, valamint meglepő módon a latin-amerikaiak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!