Szekeres Viktor

Itt az új Hellraiser előzetese

Miközben sok Hellraiser-rajongó a régóta ígért remake-et várja, a jogokat birtokló stúdió sebtében előállt egy folytatással is. A Hellraiser Revelations a kilencedik epizód a franchise történetében.

A The Weinstein Company nemsokára elveszti a Hellraiser (Pokolkeltő) franchise jogait, nem csoda, hogy olyannyira sürgetik az eredeti, 1987-es film feldolgozását. Azonban a nagy sürgetés közepette a stúdió egyik illetékesének eszébe jutott, hogy "miért ne?"-alapon leforgathatnak egy csak DVD-n megjelenő kilencedik epizódot is: ez lett a Hellraiser Revelations.


A Victor Garcia (Tükrök 2, Visszatérés a Kísértet-hegyre) által rendezett film forgatókönyvét az a Gary J. Tunnicliffe írta, aki korábban olyan filmek történetét találta ki, mint a Megalodon - A gyilkos cápa vagy A kiválasztott. Érdekesség, hogy Tunnicliffe szakmája azonban nem elsősorban az írás, hiszen ő menő sminkmesternek számít, olyan filmek szereplőit maszkírozta, mint a Sikoly 4, az Apollo 18, az X-Men kezdetek: Farkas vagy a Féktelen harag. A Clive Barker regényein alapuló alkotást október 18-án adják ki Amerikában DVD-n.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zord #4
    Ebből olyan most divatos tinihorrort csinálnak, úgy néz ki a bemutató alapján.
    Gáz az egész.
  • Betonparaszt #3
    Remélem, hogy a Cenobiták elkapják, aki ezt a filmet elkövette
  • Relixo #2
    Remegős,kézi kamerás felvételek.... igen ez nagyon hiányzott már.
    És egyet kell értsek az előttem szólóval, pinhead nagyon gyatra lett
  • nessboth #1
    Ez olyan, mintha az én fizetésemből fedezték volna a költségvetést! A remake meg már legalább 4 éve tolódik. Ráadásul ez az új pinhead, mintha egy netes rajongót öltöztettek volna be!...ultragáz...