Szekeres Viktor

Új kép a [rec] 3-ból

A horrorrajongók minden bizonnyal már tűkön ülve várják a Rec-széria legújabb részét. A Rec: Genesis előzménytörténet lesz, de az ugyancsak leforgatott Rec: Apcalypse sokkal durvább befejezést sejtet

A Rec 3: Genesis Facebook-oldalán új kép jelent meg a Paco Plaza által rendezett spanyol horrorfilmből. Egy rémült tekintet persze nem árul el sok mindent a népszerű széria harmadik részének történetéből, azonban a cím, és persze a korábbi híradások alapján tudni lehet, hogy a Rec harmadik része nem közvetlen folytatás, hanem előzménytörténet lesz.


A gyártó Filmax szerint a harmadik Rec-film ismét a székük karfájának szorítására fogja kényszeríteni a mozinézőket, s nem csak akcióból kapunk többet, hanem meglepő módon humorból is. Ez utóbbival kapcsolatban a gyártó stúdió megjegyezte, hogy a harmadik rész visszatér a sorozat gyökereihez, az életszerű karakterekhez, valamint az olyan helyzetekhez, amelyekkel a közönség is azonosulni tud.

A Paco Plaza-féle Rec 3 mellett egyébként elkészült a negyedik rész is. A Jaume Balaguero által rendezett film címe Rec: Apocalypse.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #9
    nem kell hoznom példákat, elég egy példa és máris nekem van igazam, hiszen kizáró tagadásról van szó. és azért sem kell, mert mindenki tud legalább 5 példát mondani. attól, hogy sokkal több ikszedik rész gyengébb, mint az iksz mínusz egyedik, még nem lesz axióma a dolog.
  • Narxis #8
    Pedig a gyakorlat ezt mutatja és nem kell hoznod a példákat.
  • god25 #7
    Nekem bejött mind a 2 rész. Sőt szerintem jobb, mint az amerikai "Karantén" c.
  • winnie #6
    nem hiszem, hogy úgy menne a filmkészítés, hogy egy harmadik rész csak gyengébb lehet, mint a második.
  • Zaraki Kenpachi #5
    A 2. rész után nem várok sokat. Storyban és horror jeletekben is csalódást keltet a rész.
  • tatish #4
    Volt 2. rész is... Sőt HA jól emlékszem az eredeti ötlet az orosz volt, leforgatták de senkinek sem kellett, aztán felvásárolták a jogokat és így csinálták meg a spanyolok, de azt hiszem van amerikai változat is.
    (De lehet keverem valamivel... nehéz követni hogy ki mit mikor dolgoz fel újra)

    És el fog férni benne egy kis morbid humor
  • winnie #3
    én is néztem, hogy horrorban azért durva lenne humorizálni.
  • koschwarz #2
    volt már 2. rész is?
  • nessboth #1
    Humor?! MIVAAAAN? Hogy lehet egy ilyen filmben humor?