Szekeres Viktor

Idei sikerfilmből készítenek tévésorozatot

Az igazság ára az idei év egyik kellemes meglepetése volt a mozikban, s a meglepetések okozása jövőre akár a tévé képernyőjén is folytatódhat, hiszen az ABC megpróbál tévésorozatot készíteni a sztoriból.

Az idei év egyik kellemes mozis meglepetése volt Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) című krimi. Nem csak azért, mert a 40 millió dollárból készített film egészen 58 milliós bevételig jutott el, amire nem sokan számítottak, hanem azért is, mert kifejezetten jól sikerült, élvezetes lett a végeredmény. Sőt, még az is lehet, hogy a Matthew McConaughey főszereplésével, Brad Furman rendezése mellett készült film tovább élhet a tévéképernyőn.


Az eredetileg regény formájában megjelent történetből ugyanis az amerikai ABC csatorna megrendelt egy forgatókönyvet, melyből kedvező fogadtatás esetén pilotot forgathatnak. A történet persze továbbra is Mickey Hallerről, a karizmatikus ügyvédről szólna, s bár egyelőre még nincs szereposztási fázisban a projekt, de azt biztosra lehet venni, hogy nem McConaughey fog ezúttal a bőrébe bújni.

A Michael Connelly-féle regények rajongó még annak is örülhetnek, hogy az író is részt fog venni a pilot forgatókönyvének megírásában - partnere John Romano lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!